26-27 fokos szobahomersekleten sok a husszujju es a hosszu nadrag alvashoz?
Figyelt kérdés
1 eves 2 hos babam soha nem maradt betakarva , ezert mindig ugy oltoztettem ejjelre hogy ne fazzon kitakarozva. Mostanra mar be sem takarom csak felek hogy tul sok a ruha rajta . Rovidbe meg felnek hagyni egesz eszakara, este 21 oratol reggel 6-ig alszik .Szerintetek?2020. aug. 3. 19:09
2/24 anonim válasza:
Az én fiam 11 hós. 8tól 7ig alszik egy szál pelenkában.
3/24 anonim válasza:
27 fokig hosszú rugiban altatom a 7 hós ikreimet, fölötte napozóban.
6/24 anonim válasza:
Nálunk most van 27, de lemegy 25-re, de már tavaly nyáron amikor ilyenkor csak 4 hónapos volt, akkor is csak egy szál bodyban aludt. Akkor még rádobtam egy textilpelenkát, de sose maradt rajta, így elhagytuk.
7/24 A kérdező kommentje:
Arra gondolok hogy meg baba es nehogy megfazzon , ha mar ugy sincs betakarva ...
2020. aug. 3. 19:29
10/24 anonim válasza:
1 éves is elmúlt már, már nem baba.
27 fok meg hőség éjszakára, te is hosszú ujjúban alszol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!