Az allergia mivel jár? 38 fokos láza volt és bedagadt a kézfejei, az ujja végei pedig lilák voltak. Ezek is allergiás tünetek? Láz?
Sziasztok!
Az allergia mivel jár?
Kislányomat ma engedték haza a kórházból, mert allergiás.
Itthon van végre, de estére 38 fokos láza volt és bedagadt a kézfejei, az ujja végei pedig lilák voltak.
Borogattuk, jobb lett, de még mindig nem az igazi.
Kérdésem: ezek is allergiás tünetek??? Láz???
Köszönöm, ha válaszoltok!!!
elég sok mindenre allergiás vagyok, de lázam még nem volt soha tőle. elég ijesztő lehetett, nem hívtad fel a kórházat? én biztos azt tettem volna.
amúgy allergiára nem sokat ér a borogatás, inkább kálciumot adj neki, az leviszi a dagadást
Én is gyakorló allergiás vagyok. Eddig 1x volt lázam, azt erős paprika okozta (+ dagadt kéz-láb, stb.). Én minél előbb a kórházat hívnám, ahonnan hazaengedték. És ahogy előző is írta, a borogatás nem megoldás, calcium minél előbb.
Mire allergiás, h kórházban kellett kezelni?
Nagyon köszönöm, hogy írtál.
Láz nem lehet, hogy a vörös foltoktól lehetett?
Nem hívtam fel a kórházat, mert azt mondták, ha valami lenne, akkor vigyem vissza azonnal, a Kislányom meg sírt, hogy anya nem megyek vissza...
Kálciumot és Fenistilt adok neki, de sajnos az sem nagyon viszi le a dagadást.
Megkérdezhetem, hogy bőr allergiád is van? Ilyen vörös egybefüggő? Mitől?
Nagyon köszönöm válaszodat!!!
első vagyok. igen, bőr allergiám is van, meg étel allergiám és tényleg még sok, felesleges felsorolnom. olyan is volt, hogy dagadtam és az a legveszélyesebb, mert ha kint dagad az ember, akkor bent is dagadhat, azt nem is látod, csak max ő érzi, hogy kezd nehezen nyelni vagy nehezen kap levegőt.
mivel írod, hogy nem múlik a calcium és a fenistil ellenére sem, én azonnal mennék a kórházba. tudom, hogy vacak dolog bent lenni, főleg karácsonykor, de tényleg nehogy bedagadjon a torka, mert akkor már nem lesz sok időtök beérni :(
na meg ez így együtt nagyon sok, hogy vörös foltos is meg dagad is, lila is (gondolom mert nem jut már oda elég vér a dagadás miatt), ez már roham, menjetek :(
Azért volt kórházban, mert összefüggő bőrkiütése volt és a szemei dagadtak meg, alig bírta kinyitni.
A doktornő megijedt tőle.
Még sajnos nem is állapították meg, hogy mire allergiás.
Injekciózták.
Már bocsi, de inkább nem mész kórházba, inkább megvárod, hogy lesz-e valami nagyobb baj, mert sír?
Ezzel csak ártasz neki.
Azért az elég durva, hogy lilul és dagad!
Én tuti nem várnék. A láza is gyorsan felmehet.
Ki tudja mi ez. Inkább lássa szakember.
Na meg ha lilul a keze, akkor lehet, hogy a vérkeringésével is van gond, nehogy valami maradandó baja legyen.
"Nem hívtam fel a kórházat, mert azt mondták, ha valami lenne, akkor vigyem vissza azonnal, a Kislányom meg sírt"
Csak mondom, hogy az anafilaxiás sokk halális lehet kezelés nélkül. A doktornő a kórházban megijedt, de te nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!