Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az allergia mivel jár? 38...

Az allergia mivel jár? 38 fokos láza volt és bedagadt a kézfejei, az ujja végei pedig lilák voltak. Ezek is allergiás tünetek? Láz?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az allergia mivel jár?

Kislányomat ma engedték haza a kórházból, mert allergiás.

Itthon van végre, de estére 38 fokos láza volt és bedagadt a kézfejei, az ujja végei pedig lilák voltak.

Borogattuk, jobb lett, de még mindig nem az igazi.

Kérdésem: ezek is allergiás tünetek??? Láz???

Köszönöm, ha válaszoltok!!!

2015. dec. 26. 21:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
úristen. ezt nem hiszem el. nem vagy normális.
2015. dec. 26. 22:51
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha kijön az allergiám, az első tünet a láz. Ha Fenistillel, kálciummal nem megy le a dagadás, rögtön be kell menni ügyeletre, hogy ezeket nagy dózisban is megkapja! Ezt az orvos nem mondta?
2015. dec. 26. 23:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Az 5 eves gyereked azt mondja, hogy nem megy vissza. Akkor nem viszed, ilyen tunetekkel ???

Te vagy a felnott!!

2015. dec. 27. 00:58
 14/21 anonim ***** válasza:

Él még az a gyerek?

Másfél hetet töltöttem kórházban, miután váratlanul belázasodtam, és lázcsillapító hatására is csak feljebb ment a lázam, valamint a hasamtól indulva az egész testemet elborította a kiütés. Allergia.

2015. dec. 27. 07:34
 15/21 anonim ***** válasza:
Azért ez nem játék, nem értem, mire vársz, még akkor is vissza kellene vinned a kórházba, ha javult és "nem az igazi".
2015. dec. 27. 09:17
 16/21 A kérdező kommentje:

Sajnos még mindig lázas a kislányom és már a lábfejei is minimálisan dagadtak, de már nem lilák a kézujjai.

Sajnos nem tudnék vele bent maradni, mert egyedül nevelem őket.

A bőr allergiád mitől van? Hol dagadtál?

Köszönöm a válaszokat!!!

2015. dec. 27. 22:47
 17/21 anonim ***** válasza:
még mindig nem vitted orvoshoz?
2015. dec. 27. 22:55
 18/21 anonim ***** válasza:
Abban bíztam én is, hogy azért nem írsz, meg kórházban vagytok. Ügyeletet sem hívtál hozzá?
2015. dec. 28. 07:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Inkább nem viszed orvoshoz? Te észnél vagy?
2015. dec. 28. 19:39
 20/21 anonim ***** válasza:

Remélem, túléli és elveszik tőle a gyereket.

Ez, hogy súlyos allergiás reakcióval nem viszi orvoshoz, bőven kimeríti a veszélyeztetés fogalmát.

2015. dec. 28. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!