Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Voltál már részeg a gyermeked...

Voltál már részeg a gyermeked előtt?

Figyelt kérdés

Ha igen, mennyi idős korában?

Csak érdekel, mennyire gyakori jelenség ez.

2020. aug. 2. 17:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%

Hááát, a kisfiam még csak héthónapos, így nem is fogná fel szerintem, de nem, nem voltam részeg, mióta terhes lettem.

Amúgy voltunk egy szülinapon nemrég, ott volt egy anyuka is két fiával, egyik kiskamasz, a másik olyan 8-9 éves körüli. Én a babával nem maradtam a buli végéig, de a párom mesélte utólag, hogy a nő taccsra vágta magát annyira, hogy ledobta a pólót és melltartóba táncolt, aztán amikor egy bizonyos dal ment elrikkantotta magát, hogy "Iiiiijjjj, erre a számra b@sztak meg legelőször a diszkóban" 🙄

Szegény srácok haza kellett vigyék 😔

2020. aug. 2. 21:08
 12/15 anonim ***** válasza:
91%
Kicsikoruk óta látnak, ugyan részeg ritkán vagyok, de becsiccsentve sokszor láttak már. Ha jönnek hozzánk barátok, családtagok, kertiparti van, akkor szoktunk sörözni, borozni, ez nálunk természetes. Férjem is szokott. Semmi bajuk nem lett ettől, tudják ők is a mértéket, már felnőttek.
2020. aug. 3. 07:20
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
A nagyobbik fiam egyszer, egy baratnos estéről jöttem haza, azt hittem, már mindenki alszik hajnali kettőkor, de a nagy (12) még ébren volt, amikor hazaértem, és seggre estem, ahogy a cipőmet próbáltam levenni. Kirohogott és ennyi :D
2020. aug. 3. 09:24
 14/15 Linsay lohan válasza:
50%
Nekem anyum volt reszeg ellotem anyira hogy bepisilt de észre se vette én akkor 14 éves voltam
2020. aug. 5. 05:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem soha. Egyébként is figyelek a mértékre , de ha ott van ő is akkor meg főleg . Gyakran járunk kertipartizni , ismerősökhöz, rokonokhoz , és hozzánk is jönnek , olyankor azért megiszok pár pohár bort vagy sört, de max spiccesnek látott ettől .
2020. aug. 8. 12:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!