Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek elfogadható dolog...

Szerintetek elfogadható dolog az ha egy instaanyuka a mellét kiteszi a szoptatás népszerűsítésével?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a szoptatás világnapja. Sok kedvelt instaanyuka posztolt ezzel kapcsolatban. Szerintem tok jókat. Az egyik általam kedvelt anyuka pedig rendesen kitette az egészet. Engem max a férjem lát így meg a gyerekek. Azzal a címszóval tette hogy nyilvános szoptatás.

Szerintem nem ez jelenti a nyilvános szoptatást. Lehet a gyereknek úgy is enni adni hogy másokat nem hozunk zavarba. Szerintem a szoptatás mögé bújtatott mutogatás. Ti mit gondoltok erről?

2020. aug. 2. 14:00
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Pont ezt akartam írni most.. szépen néznénk ki mindenhol csak úgy előkapnánk. Megnézném a fent említett anyukák fejét hogy ha jó nagy mellű nő a férjük mellett ülve egyszer csak előkapna a csecseket aztán szoptatás címszaván ő szoptat. Biztos nem sápadnának le mi... persze..

Amúgy mekkora pojáca ezeknek férje hogy engedik a feleseguk mellét közszemlére tenni.. bólogató Jánosok lehetnek mind, a nőé az utolsó szó..

Hosszú éveken át szoptattam de sztem soha senki nem látta a cicimet közben. A leggagyibb drogériában is kapni lehet szoptatós kendőt..

2020. aug. 13. 16:07
 22/23 anonim ***** válasza:
80%
A férjem mondjuk nekem sem mondaná, hogy ilyet ne posztoljak hisz szabad ember vagyok, azt csinálok amit akarok, nem kell az engedélye de nem támogatna benne, hogy igen-igen töltsek fel ilyen képet amin kint van az egész mellem, fotózásnál szólna, hogy hé kint van a másik melled is nem igazítod meg? Én is szoptattam 1 évig de érdekes én mindig meg tudtam oldani nyilvánosan is, hogy ne tegyem közszemlére a melleimet közben és ne töltsek fel ilyen fotókat.
2020. aug. 13. 16:19
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
18 en pl soha életemben nem láttam ezeket a nőket. Nem is vagyok aktív instán és főleg nem követek anyukákat. Talán egyet, akit meg azelőtt kezdtem, hogy anya lett. Volt egy kérdés, volt pár kép, ezekről elmondtam a véleményem. Aztan felőlem full mindegy ki lett volna a képeken, először láttam életemben őket. Magyarán nem az insta mamikra reagáltam hanem ezekre a konkrét képekre.
2020. aug. 13. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!