Szerintetek elfogadható dolog az ha egy instaanyuka a mellét kiteszi a szoptatás népszerűsítésével?
Tegnap volt a szoptatás világnapja. Sok kedvelt instaanyuka posztolt ezzel kapcsolatban. Szerintem tok jókat. Az egyik általam kedvelt anyuka pedig rendesen kitette az egészet. Engem max a férjem lát így meg a gyerekek. Azzal a címszóval tette hogy nyilvános szoptatás.
Szerintem nem ez jelenti a nyilvános szoptatást. Lehet a gyereknek úgy is enni adni hogy másokat nem hozunk zavarba. Szerintem a szoptatás mögé bújtatott mutogatás. Ti mit gondoltok erről?
Pont ezt akartam írni most.. szépen néznénk ki mindenhol csak úgy előkapnánk. Megnézném a fent említett anyukák fejét hogy ha jó nagy mellű nő a férjük mellett ülve egyszer csak előkapna a csecseket aztán szoptatás címszaván ő szoptat. Biztos nem sápadnának le mi... persze..
Amúgy mekkora pojáca ezeknek férje hogy engedik a feleseguk mellét közszemlére tenni.. bólogató Jánosok lehetnek mind, a nőé az utolsó szó..
Hosszú éveken át szoptattam de sztem soha senki nem látta a cicimet közben. A leggagyibb drogériában is kapni lehet szoptatós kendőt..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!