Szerintetek elfogadható dolog az ha egy instaanyuka a mellét kiteszi a szoptatás népszerűsítésével?
Tegnap volt a szoptatás világnapja. Sok kedvelt instaanyuka posztolt ezzel kapcsolatban. Szerintem tok jókat. Az egyik általam kedvelt anyuka pedig rendesen kitette az egészet. Engem max a férjem lát így meg a gyerekek. Azzal a címszóval tette hogy nyilvános szoptatás.
Szerintem nem ez jelenti a nyilvános szoptatást. Lehet a gyereknek úgy is enni adni hogy másokat nem hozunk zavarba. Szerintem a szoptatás mögé bújtatott mutogatás. Ti mit gondoltok erről?
Szerintem az összes instamamit úgy ahogy van büntetni kellene. Félrevezetik az anyákat, miközben azt a látszatot keltik, hogy náluk minden tökély, mindent tudnak. Ugyan mi köze van a valósághoz az ő életüknek?
A kérdésre válaszolva pedig: az összes feltűnési viszketegségben szenved, igazi lelki nyomorékok.
Melyen egyetértek veled. Van babám nekem is, de ezek a posztok, mikor anyuka a saját fejet takarja el és azt hiszi vicces.... nem, nem az. A szoptatás egy természetes dolog. Meg azt sem mondom, hogy el kell bújni, de! Illene tudni hol NINCS helye. Pl egy étteremben. Múltkor egy anyuka pont velem szemben ült egy másik asztalnál. Előkapta az undorító kékeres mellét-bocsánat, nem akarom bántani, mindenki tudja, ezzel jár-na de erre en nem vagyok kiváncsi egy olyan vacsora közben amiért en súlyos 10 ezreket fizetek ki. Fingani is természetes mégse szoktam az étterem közepén.
És mivel lelki szemeimmel látom az ellenérveket, reagálnék.
-ha a gyerek éhes meg kell etetni. De ha étterembe megyek meg mindig van egy csomó opció. Pl megkérem a pincért hogy mutasson egy félreeső sarkot, vihetek lefejt tejet, eltakarhatom a mellem poncsoval, ha egyiket sem akarom, nem megyek addig étterembe, amíg meg nem tudom oldani a gyerek szomj/éholtását egyéb módon
-nem, nem gondolom, hogy nekem nem kene nem odanéznem. Maradjunk annyiban, ha bárki előkapja a mellet, bármilyen célból, mindenki oda fog nézni. Akkor is ha rohadtul nem akarja látni.
Nem zavar amúgy parkban, vonaton stb. Bár en is ezt a tultolt bizonygatás már magamutogatasnak gondolom, de nem nagyon izgat. Ő melle, ha ő közszemlére akarja tenni... mikor meg terhes voltam, a Czeizelben vártunk uh időpontra páran. Anyukaval volt a nagyobb gyerek. Rendesen meglepett, mikor cicire cuppant mivel már elmúlt 2 éves az tuti. De ott pl abszolút nem zavart, mert oda nem enni mentem.
Plusz a szoptatasban amúgy semmi csodálatos nincs egyetlen kívülállónak sem. Akkor sem, ha az egy másik szoptatos anya. A szoptatás max az anyának meg a gyereknek “meghitt”. Bár mi meghitt van a nyilvános szoptatasban azt nem tudom.
Végezetül hozzátenném, hogy szerencsére 100 anyukabol 99 meg tudja ezt oldani intelligens módon is.
Nálam egyedül ez a két poszt verte ki a biztosítékot:
a többi nem botránkoztatott meg annyira és valahol értem, hogy kell egy nap amikor ezt is népszerűsíteni kell ÍZLÉSES KERETEK KÖZÖTT, de ez a fenti kettő szerintem már a beteges magamutogatás kategória és konkrétan nagyon nem a szoptatás jut eszembe ha ezekre nézek hanem az, hogy milyen kényszeres ripacskodást látok. Az ilyen túltolt képek inkább ellenszenvet váltanak ki mintsem szimpátiát a szoptatás felé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!