Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mik voltak kisgyermekeitek...

Mik voltak kisgyermekeitek legjobb aranyköpései?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de szeretnék újakat is olvasni! :D

Az én fiam két és fél éves és ilyeneket mond:

Múltkor kért egy kis kakaót (port), és mivel szépen ebédelt adtam neki, de azzal a kikötéssel, hogy csak egyszer, utána nem lesz repeta és kérek érte egy puszit. Két kávéskanállal kapott. Megette, majd odajött a kistállal és megkérdezte:

- anya, adhatok még egy puszit?

- hát persze (örültem, hogy milyen aranyos). Adott is, majd rögtön ezután:

- anya, kérhetek még egy kis kakaót?

Naná, hogy adtam neki. :D

A másik, de ez még régebben volt:

Barátnőmék itt voltak, majdnem egy idősek a fiaink. Akkor kezdtek úgy igazán beszélni, és barátnőm büszkén mesélte, hogy a fia kimondja a lámpát, de támpának ejti.

Kijön a kicsi, barátnőm felmutat a csillárra és megkérdi a fiát:

- Bálint, mi az ott fent?

- Vijjany :D

2010. aug. 3. 22:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
öcsémnek volt 1 emlékezetes alakítása az oviban kiscsoportos korában...Jött a télapó és mindenkinek kellett 1 verset vagy 1 éneket mondania a télapónak az ölébe csak úgy kaptak csomagot.Öcsémre került a sor és nekiállt:Cijmosz szisza haj....Hát mindenki még a télapó is dőlt a röhögéstől.
2010. aug. 13. 17:34
 22/32 anonim válasza:
100%
Nekem volt aranyköpésem.Nem tudtam kimondania kupak szót azt mondtam helyette,hogy pupak:Dés anyuék mondták,hogy az nem pupak hanem kupak,mire én:ku-ku pupak:D:D:D:D
2010. aug. 13. 18:05
 23/32 anonim ***** válasza:
Kedves ELső=Harmadik! Van nutellás pizza.Multkor kostoltuk meg/én csak egy 22cm-res negyedét ettem meg.Ananász és őszibarack van rajta.Pizza-kingnél lehet kapni. Még talán a finom jelzőt is megkockáztatom:) Keress rá:)
2010. aug. 13. 18:35
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Most volt egy új :) Belé bújt a kisördög a minap, és elkezdte a tiszta ruhákat leszórni a földre. Rászóltam, hogy fejezze be, mert baj lesz. Erre ő: "Nem, inkább rosszalkodok."

Meg eszembe jutott, hogy amikor pár barátommal strandon voltunk, akkor adta elő egy szem csemetém, hogy "ANYA!!! Kérek szépen VALAMIT!!!" Nem volt semmi konkrétum, csak valamit kapjon :)

2010. aug. 13. 18:38
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Keresztfiam 3 éves nagyon aranyos kis gyerek, sejpítve beszél, annyira édes. A kisfiam első szülinapján nálunk voltak és beszéltettük őt, kérdezgettünk minden félét. Megkérdeztem tőle Milánka ki Dávidka apukája (Dávidka a kisfiam) Erre Milánka mutat az apjára és mondja: APA! Dőltünk a röhögéstől. Mondjuk neki, neeeeem. Ki az apukája??? Erre mutat magára és mondja: ÉNNN!!! Majd be sz@rtuk a röhögéstől. Milánka ki Dávidka apukája?? Akkor jött le a párom az emeletről, Milánka rámutat: Ez e! XD
2010. aug. 13. 19:37
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Öcsém még kisgyerek volt: Hé, a Lost In Space-nek minden szava sz-re végződik: Lósz Tinsz Péjsz!

Kártyáztunk, tanítottuk makaózni. Pár körben hagytuk nyerni, legyen sikerélmény, aztán elkezdtünk játszani rendesen. Persze jól megszívta. Mondta mérgesen is az asztalra lecsapva a kártyákat: Most jól megszíttatok!

A cirmos cica haj, hová lett a BAJ a fiam műve.:)

Van egy mondóka is az ő verziójában: Domboldalon házikó, házikóban ládikó, ládikóban TEREK tálca...

Vagy az esti mese: Egyszer volt, hol nem volt, hettetét országon is túl, ahol a kurta farkon is túl...:)

Megjött ma az öcsém látogatóba, meg is kérdezte egyből a fiam (nem látott rá a kanapéról): Hazajöttél? És milyen ruhában vagy? :) Hogy ez honnan jött neki...? :))

A lányom 20 hónapos, fél a kutyától. Az elsőn lakunk, a szomszéd kutyák ha ugatnak, mindig összerándul, mi meg mondjuk neki, hogy nem bánt, ne aggódj, ide nem tudnak feljönni. Mit ad Isten, kutya sétál az utcában, az összes szomszéd kutya megőrült. Gyerek odarohan a bezárt teraszajtóhoz és dühösen kikiabál az üvegen keresztül: Juj kutyus, vu-vu, NEM BÁNT! És toppantott egyet a lábával. Hát majd betojtam.:)

Lányom ugyancsak, kapott egy virágos ruhát, felsikított: Jaj, vigá! És hozta hozzám diadalittasan. Aztán valahogy a csigabigával most összemosódott a virág, mert minden virág csigabiga, sőt, még a pillangó is. A légy, szúnyog, katica pedig bogá..

2010. aug. 14. 00:50
 27/32 anonim ***** válasza:

Szia!

A Lányom mondta még télen,hogy:

Anya,amúgy se csókolózok mert influenza járvány van.

(7 éves,persze csak poén volt,vagy nagyoskodni akart)

2010. aug. 14. 09:45
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

A kisfiam 25 hónapos.

Múltkor sétáltunk valahol és apa beszaladt pisilni a bokorba.

Mikor jött vissza,ránézett a gyerek,majd megkérdezte:

"Apa elraktad a kukidat?":)

2010. aug. 14. 10:22
 29/32 A kérdező kommentje:
Jajj, de jókat írtatok!
2010. aug. 14. 13:22
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Kislányom 22 hónaposan még szopizik. Egyik reggel odabújt hozzám cicizni. Egyet szívott rajta, csodálkozón rám nézett, megkopogtatta az ujjacskájával a cicimet, majd azt mondta:

"Gabi néni öntött bele."

A boltos nénit hívjál Gabi néninek.

Jót nevettünk rajta.

2010. aug. 14. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!