Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mik voltak kisgyermekeitek...

Mik voltak kisgyermekeitek legjobb aranyköpései?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de szeretnék újakat is olvasni! :D

Az én fiam két és fél éves és ilyeneket mond:

Múltkor kért egy kis kakaót (port), és mivel szépen ebédelt adtam neki, de azzal a kikötéssel, hogy csak egyszer, utána nem lesz repeta és kérek érte egy puszit. Két kávéskanállal kapott. Megette, majd odajött a kistállal és megkérdezte:

- anya, adhatok még egy puszit?

- hát persze (örültem, hogy milyen aranyos). Adott is, majd rögtön ezután:

- anya, kérhetek még egy kis kakaót?

Naná, hogy adtam neki. :D

A másik, de ez még régebben volt:

Barátnőmék itt voltak, majdnem egy idősek a fiaink. Akkor kezdtek úgy igazán beszélni, és barátnőm büszkén mesélte, hogy a fia kimondja a lámpát, de támpának ejti.

Kijön a kicsi, barátnőm felmutat a csillárra és megkérdi a fiát:

- Bálint, mi az ott fent?

- Vijjany :D

2010. aug. 3. 22:26
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

:)) Aranyos!! :)

Enyém még csak 20 hónapos, de ma volt egy aranyköpése. Hintázott ma a lakásban az ajtófélfára rögzített hintájában. Nyikorgott a kampón a hinta, ezért leemeltem, és átfordítottam a karikát. Eközben a gyerek ült a hintában, nézte, mit csinálok, majd megszólalt:

"Anya, felakasztott"? :))

2010. aug. 3. 22:28
 2/32 anonim ***** válasza:
86%

-Dédipapa halhatatlan. -Miért?

-Mert olyan nagy füle van és mégse hall.

-Agyon halom magamat!

-Vegetáros János. (vegetáriánus)

Hámlik apa háta: -Olyan, mintha szélhámos lenne...

-Megy a hasad, kislányom? -Honnan tudod, csak a hátamat látod?

Néhány a lányom aranyköpései közül ;)

2010. aug. 3. 22:35
 3/32 A kérdező kommentje:

Ezek jók nagyon, köszi a válaszokat!

Ilyen akasztósunk nekünk is volt. Mikor sógornőméknél a férjem körém tekert egy ugrálókötelet, a fiam rászólt:

- Apa! Ne akaszd fel anyát!

:D

2010. aug. 3. 22:42
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

:))) Első vagyok.. rosszul írtam, mert kérdőjelet tettem utána, de nem kérdezte, hanem kijelentette a lányom. :)))

Ide másolok egy párat, ha nem gond.. a netről. Nagyon arik:

- Nem értem, minek csináltak ide utcát, ha egyszer behajtani tilos!?

- Nem megyek ki a napra, mert fejszúrást kapok!

- Anya, nem bántalak meg azzal, ha azt mondom, hogy ez a krumpli most nem

olyan finom, de amit máskor szoktál főzni az nagyon finom szokott lenni?

- Te láttál már olyan anyukát, aki jól járt, ha erőltette a

gyerekét?

A kislányomnak, egy régi kulcsot adtam játszani.

- És hol az ajtó, amit nyitni lehet vele? - kérdezte.

Azt feleltem, hogy fogalmam sincs.

Ő csodálkozva végigmért, és megjegyezte:

- A kulcsot szokták elveszíteni, nem az ajtót.

Kisfiammal (3 éves) sétálunk, és lát egy lefektetett biciklit a pázsiton:

- Szegény bicikli, megdöglött.

Nagyapánk csigalassúsággal ette a joghurtját.

- Figyelj, nagypapa - mondta az öcsém -, csak három nap a szavatossága.

Négyéves fiam sehogy sem boldogult a köhögés elleni szirupja kupakjával, és végül

azt kérdezte:

- Miért nem tudom én ezt kinyitni?

- Mert biztonsági zár van

rajta, hogy gyerekek ne tudják kinyitni - feleltem.

Még egyszer próbálkozott a kupakkal, aztán azt kérdezte:

- De honnan tudja, hogy én gyerek vagyok?

- Pizzát rendeltünk, megkérdeztük a gyereket is, hogy ő milyet kér, mire hangzott a válasz: Nutellásat!

- Iskolásba készülő gyerekkel betűláncot játszottunk. M-re végződő szót mondtunk, így neki M-mel kezdődő szót kellett mondania. A gyerek azonnal rá is vágta: M, mint EMMa :)

5 éves kislánytól kérdeztük: és anya tud angolul?

Mire a válasz: Nem, de fejenállni jól tud.

2010. aug. 3. 22:49
 5/32 anonim ***** válasza:
80%

22 hónapos a fiam. Múltkor elmentünk a vásárba, és volt ott egy monocikli, amit a gazdája szépen elfektetett a földön. Teli torokból elkezdett kiabálni az én fiam, hogy elborult, elborult, és már akart odafutni felállítani. Mindenki minket nézett, és nagyot nevettek a gyereken.

Másik nem ennyire poénos számomra: úgy 1 hónapja ebéd közben a gyereknek nem tettem kanalat. Felállok, és hozok egy villát. Mikor leültem csak akkor vettem észre, hogy nem kanalat vettem elő. Dünnyögtem egyet magamban, hogy milyen hülye vagyok. Azóta a fiam előszeretettel mondja el minden ismerősnek hogy "anya hülye, mondta".

2010. aug. 3. 22:58
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Fiam bölcsi közepén: "Anya szereti a kukit." A kukoricát hívom kukinak, vagyis már inkább nem mondom így :D Húúú de égtem akkor.

A másik: szoktam neki mondani viccből, hogy vigyázz, megrázod a pofonfát. Ő meg kicsit összevonta azzal, hogy nem szabad a konnektorhoz nyúlni, mert megráz az áram, és amikor mondtam neki, hogy teee vigyázz, akkor rávágta, hogy "megráz a pofonáram".

Meg azt is szoktam mondani neki ha rosszalkodik, hogy fejezd be mert szorulsz, ő meg ilyenkor vigyorogva mondja, hogy "megyünk szorulni".

2010. aug. 4. 02:56
 7/32 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon aranyosak, köszi szépen!
2010. aug. 4. 07:33
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tegnap mondta lányom.

Most kezdtük a bilire szoktatást,de nem hajlando se bilire se wc-re ülni mikor kakil.Kimetent az elöszobába,persze oda tette a batyut:(És kiabál kétségbe esetten:

Jaj kiesett a bogyokám!

Annyira édes volt szegénykém.:)

2010. aug. 4. 08:36
 9/32 A kérdező kommentje:
:D
2010. aug. 4. 08:39
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Unokatestvérem szokott ismerőse gyerekeire vigyázni. Egy alkalommal a kis Olivér rosszalkodott. Mondta neki az unokatestvérem, hogy: "Rosszcsont voltál!"

Erre a kisfiú: "Nem, én nem rosszcsont vagyok, hanem Olivér"

De már hallottam olyat is, hogy ugyanerre a kérdésre ez volt a válasz: "Nem, én jócsont vagyok"

Vagy! Egyik ismerősünkkel és kisfiával el akartunk menni Gödöllőre, a Sissy kastélyba. Persze a kisfiúnak (4 éves lehetett) semmi kedve nem volt elmenni.

Mondtuk neki, hogy elmegyünk Gödöllőre a Sissy kastélyba, jó? Erre azt válaszolta, hogy semmi kedve nincs elmenni, mert ő már volt ott. (Persze nem volt ott, csak hantázott, hogy ne keljen menni) Megkérdeztük, hogy: "És milyen volt, mit láttál?"

Erre Ő: "Hát nem tudjátok, ugyan azt láttam, mint amit most látánk!" Nagyon édes volt!

Másik ismerősünk kislánya odaült a zongorához, elkezdett játszani. Hamarosan felált, mert megunta. Odament anyához, és azt mondta neki: "Képzeld, hangszereztem"

2010. aug. 4. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!