Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mik voltak kisgyermekeitek...

Mik voltak kisgyermekeitek legjobb aranyköpései?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de szeretnék újakat is olvasni! :D

Az én fiam két és fél éves és ilyeneket mond:

Múltkor kért egy kis kakaót (port), és mivel szépen ebédelt adtam neki, de azzal a kikötéssel, hogy csak egyszer, utána nem lesz repeta és kérek érte egy puszit. Két kávéskanállal kapott. Megette, majd odajött a kistállal és megkérdezte:

- anya, adhatok még egy puszit?

- hát persze (örültem, hogy milyen aranyos). Adott is, majd rögtön ezután:

- anya, kérhetek még egy kis kakaót?

Naná, hogy adtam neki. :D

A másik, de ez még régebben volt:

Barátnőmék itt voltak, majdnem egy idősek a fiaink. Akkor kezdtek úgy igazán beszélni, és barátnőm büszkén mesélte, hogy a fia kimondja a lámpát, de támpának ejti.

Kijön a kicsi, barátnőm felmutat a csillárra és megkérdi a fiát:

- Bálint, mi az ott fent?

- Vijjany :D

2010. aug. 3. 22:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
bocsánat, utolsó vagyok. Kijavítom, látnánk.
2010. aug. 4. 09:56
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

4 éves korig ingyenes a belépés a strandra.

apa és fia + még vagy 10 fiatal pasi, gondolom haverok vettek jegyet, előttünk álltak a sorban. gyereknek persze nem kértek. pénztáros néni rákérdezett: a kisfiú hány éves? apuka: 4! erre a kisfiú jóóóó hangosan: de Apa, én már 4 és fél vagyok, nem tudtad?!

a fél strand rajtuk röhögött, a néni is és röhögve bezavarta apát gyerekestül:))

2010. aug. 4. 16:11
 13/32 A kérdező kommentje:
Ez jó!! Szegény apuka!
2010. aug. 4. 17:16
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Igazabol nem aranykopesek, inkabb nyilvanos "egetes" de igy visszagondolva nagyon viccesek nekunk..

Amikor kicsi voltam (bolcsis) akkor anyueknak volt egy jol meno kocsmajuk, ok csak a papir munkat vegeztek igazabol meg az arut, a pult mogott nem dolgoztak, de apu sok idot toltott ott az irodaban. Anyu jott ertem a bolcsibe, tele volt szulokkel minden, en meg tok hangosan: Anyu, ma is megyunk apuhoz a kocsmaba?? Mindenki ferde szemmel nezte szegeny anyut, hogy ur isten micsoda egy alkesz csalad lehet ez, meg a gyereket is kocsmaba hordjak. :)

A pici hugom es koztem eleg sok a korkulonbseg, 17 voltam amikor szuletett. Amikor nagyobb volt alltunk a sorban a kasszanal egy boltban es elottunk volt egy no, aki hat nem volt valami szep, es a fogai is iszonyatosan kialoak voltak. Hugom nezi, ramnez, megint nezi a not, egyszer csak tok hangosan: Ennek a neninek miert nem fer be a foga a szajaba??? Azt hittem elsullyedek. :D

2010. aug. 4. 20:07
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

20 hónapos a fiam, szinte minden nap, mond valami vicceset, meg lehet zabálni.

Vettünk fagyit elvitelre, itthon kinyitottam, odaszaladt, rámutatott a pisztáciásra, és azt mondta: Váááá anya, én uborkásat kéjek!!!!!:) (imádja az uborkát)

Pont tegnap ebédeltünk, én almapaprikát ettem, ő is kért, mondtam neki, Ármi ez nagyon csípős, de kellett neki, persze prüszkölt,minden, de csak kérte. Na este, apa is evett, Ármi mondta neki, apa egyél paprikát, nagyon cípős, jóóó lesz!!!:) és az a huncut fej hozzá, hát én olvadozok tőle, minden nap...

2010. aug. 5. 14:59
 16/32 A kérdező kommentje:

:D. Gondolom, milyen aranyosak!

Az enyém ma számon kért engem: paníroztuk a tököt, ő forgatta a lisztbe, közben fent állt a sarokpadon. Persze szétszórta a konyhapulton, én meg ahogy kicsit arrébb toltam a tálat véletlenül lesöpörtem valamennyit a lába elé, mire hátrébb ment, feltartotta a kezeit, tenyérrel felfelé és megkérdezte:

- "anya, hát hogy segítsek így neked?"

:D

2010. aug. 5. 16:04
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Édesek...:-DDDD
2010. aug. 13. 15:47
 18/32 anonim ***** válasza:
80%

Ugyan a én 7 hós lánykám nem beszél,de öcsém nagy volt régen a mondókáiban!

6 hónapon keresztül próbálgattuk megfejteni,hogy mit jelent az,hogy: "külön-külön".2 éves volt akkor.Aztán egyszer a szomszédnál megáll, össze csapja két kezét,aztán felemeli és nagy sóhajjal elkiáltja magát: "külön-külön"!!Szomszéd éppen szelektált és egy konténerbe dobálta a sittet,kacatot.Apám mesélte egyszer neki,hogy jön a konténeres autó és ha több konténer van rajta,akkor külön-külön kell őket szedni és akkor a egyiket lerakja a másikat viszi máshova.De öcsémnek a képet sikerült rögzítenie a kis agyában na meg a külön-külön szót!6 hónap fejtegetés után meg van az eredmény!

A másik ilyen a "ládé",bár azt nem ilyen soká fejtettük meg.Azt jelenti: "Kérek limonádét!"

Na még egy: "Szesze" = "Vegyél fel!"

Nagyon sok ilyenje volt...

2010. aug. 13. 16:01
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

23 hós a kislányom,tesóm mondja a kislányomnak:

Hééé,kiscsaj....

Kislányom: Nem!

Tesóm:Hát akkor mi vagy?

Kislányom:Baba :)

2010. aug. 13. 16:30
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
nekem is inkább égés volt:D nem aranyköpés..:D áldott jó gyerek voltam anyukám szerint..ha valamit nem engedett nem csináltam..és egyszer eljöttek a munkatársai..nem tudom már minek..és én beültem anyukám szobájába..a szekrény elé és az összes bugyiját kidobáltam és kivittek a konyhába a bácsiknak meg a néniknek.xd
2010. aug. 13. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!