Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vennétek a gyereketeknek...

Vennétek a gyereketeknek gender semleges babát?

Figyelt kérdés

Nem rég lehet kapni ezeket a gender semleges babákat. Mikor megláttam őket első gondolatom volt, hogy ha gyerekkoromban ilyenem lehetett volna összepisiltem volna magam gyönyörűségemben. Van hozzá paróka így lehet hosszú meg rövid haja is, plusz egy csomó ruha meg kiegészítő van hozzá, untig lehet variálni.

Barátom viszont tökre kiakad, hogy a gyerekeknek nem kéne ilyesmit mutogatni.

Kíváncsi vagyok más hogy van ezzel.

2020. júl. 29. 14:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
83%

Mi a gond a férfi balett táncosokkal? A táncos pasik dögösek. A legtöbb szülő a seggét verné a földhöz örömében, ha lenne a gyerekében annyi tehetség, kitartás és akarat, hogy profi táncos legyen. Vagy korcsolyázó, csak hogy a videónál maradjunk.

Jah és nagyon beteg elmére vall, ha valaki már egy kocsi reklámban is a férfi nem elnyomását látja...

2020. okt. 20. 22:06
 22/23 anonim ***** válasza:
48%

Mik vannak,mikor en voltam 8 eves hatalmas orom volt hogy a baratnomnek csomo jateka volt es volt FIU BARBI es lehetett oket ba szatni

A gyerekemnek meg ilyen uniszex izekkel kell felnonie

Hol a prolisag?

2020. dec. 27. 23:28
 23/23 anonim ***** válasza:
48%

Amugy nyilvan viccnek szantamm a kerdest de kivagyok ettol az uniszex nevelestol egy gyerek igenis legyen vele tisztaban h fiu vagy lany e ,es h a ket nem kozt vannak alapveto kulombsegek

Nyilvan ha nagykorara rajon h meleg az mas mivel akkorra tisztaban van a vilaggal es jobban kialakultak a gondolatai

De egy gyereket ne zavarjunk mar ossze . Ket nem letezik es bizony nem egyformak

2020. dec. 27. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!