Mit tegyek ,hogyan nyugtassam meg a fiam ha nem tudja
elviselni a hajvágást ?
Figyelt kérdés
Fél a póktól ,pókhálótól és szerintem a hajat összekapcsolja vele.Az én hajszálamtól is képes sírni és kiabál ,hogy fuuuuuj anya.
A hajvágás rémálom. Fetreng sír ,ordìt. Nekem engedi az ölemben ülve de ha már hozzáér egy levágott hajszál vége mindennek.Van valami ötlet ,hogy hogyan tudnám megnyugtatni ?Nem szeretném megnöveszteni a haját.
2020. júl. 27. 12:36
1/8 anonim válasza:
Kapcsolj mesét és adj neki valami finomat enni és közben vágd le!
1 ez megtörtént ...mese, csoki, folyamatos beszéd ,minden megvolt, de sajnos hatástalan .
2 wooow. Köszönöm!Ilyet még nem is láttam
2020. júl. 27. 12:48
4/8 anonim válasza:
Az nem működik, hogy végignézi, ahogy a ti hajatokat vágják? Esetleg ő maga vág egy picinyke tincset valamelyikőtök hajából, hogy lássa, semmi borzalom nem történik? Amúgy mennyi idős?
2020. júl. 27. 12:53
5/8 anonim válasza:
Vegyél nekibarbiet, hadd nyiszálja a haját! Be is festhetitek!
2020. júl. 27. 13:41
6/8 A kérdező kommentje:
2,5 éves.Kb 2 éves koráig nem volt baj addig az apjával járt ,nem történt semmi trauma nem kellett lefogni vagy ilyesmi egyszer sem .Ez egy fél éve kezdődött ,de mára már fodrászhoz be se megyek vele .Köszönöm a tippeket próbálkozunk ...
2020. júl. 27. 16:21
7/8 anonim válasza:
Ezek szerint a fodrásznál is sír? Mert az lett volna a tippem, hogy más helyen ami érdekes lehet neki, ott hogy viselné.
Lehet, hogy nála kialakult ez a fóbia, ez egy létező dolog. Ahogy nekem a tapintás undor a férjemnek a zaj fóbia..
Esetleg ezen az úton nézz körbe, hogy más aki ugyanígy reagál a hajjal kapcsolatos dolgokra, hogy tudja kezelni, milyen módszerekkel.
2020. júl. 27. 16:34
8/8 A kérdező kommentje:
A fóbiára nem is gondoltam .Igen volt ,én nem akartam itthon bénázni neki ott volt a kezdetektől .Mesenézés közben gyors meg is volt. Egyszer csak nyűgös lett,utána már sìrt ...ez addig fajult, hogy dührohamot kapott neki ment az apjának és a fodrásznak utána a földön fetrengett. Hívott az apja, hogy ilyenkor mit csináljon vele félig van levágva a haja és örjöng ő még nem látta ilyennek .Mondtam mélylevegő nyugi ,ölelje meg hagyja rá majd kezdek vele itthon valamit .És azóta ez ìgy megy. Nem fél a géptől sem meg semmi ,most utoljára amikor magyaráztam neki nagy nehezen jött az ölembe,de hiába próbáltam ,hogy ne essen rá a haja nem sikerült és megint jött az örjöngés .Szegény úgy néz ki mint egy csirke megint félig levágott hajjal .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!