A Lara névhez mioyen harmadik név illik?
Figyelt kérdés
Unokahugaimat Ariana Bellanak,Laura Amandanak és Inez Blankának hivjak tehat ezek a nevek kiesnek.2020. júl. 25. 13:51
11/30 anonim válasza:
Mi a második nev?Mivel azt irtad harmadik nev kell, simna lehet eliras is, de hát ki tudja.
En Lara Bellát mondtam volna, de Bella mar van.
Miert nem eleg siman a Lara?Egyebkent azt majdnem Laura.
De ha tenyleg nagyon kell meg egy nev akkor Lara Zoé, Lara Szonja szerintem illene a sorba ha elnezzuk az unokahugok neveit...
13/30 anonim válasza:
Lara Sára
Lara Dóra
Lara Janka
Lara Stella
Lara Xénia
Lara Nóra
Lara Klára
Lara Ingrid
Lara Réka
Nekem is kedvencem a Lara név, szép babavárást!
16/30 anonim válasza:
Bernadett, Roxána, Elmira, Diána, Lujza, Petra, Ludovika, Helga, Heléna, Henrietta, Noémi, Evelin, Édua,
17/30 anonim válasza:
Hasonló tucat név.
Lara Zoé
Lara Hanna
Lara Szófia/Szofia, Szofi
18/30 anonim válasza:
Lilla, Nilla, Emese, Beáta, Pamela, Gabriella, Lívia
19/30 anonim válasza:
Légyszi írd meg majd, melyiket választottál, kíváncsi vagyok ! :) [én egy olyan vagyok, aki sokat írt. :) ]
20/30 anonim válasza:
Valami szintén romásat hogy ne üssön el.
Lara Eszmeralda
Lara Roxána
Lara Kármen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!