12/21 anonim válasza:
Illés Laura Izabella
Illés Laura Lilla
Illés Laura Viktória
Illés Laura Lili
Illés Laura Liliána
Illés Laura Natália
Illés Laura Júlia
Illés Laura Zsófia
Illés Laura Luca
Illés Laura Alexandra
Illés Laura Krisztina
Illés Laura Bianka
Illés Laura Diána
Illés Laura Sára
Illés Laura Flóra
13/21 anonim válasza:
Haha, pont van Illés Laura nevű ismerősöm:D bár neki nincs második keresztneve, szerintem szép lehet egy : Illés Laura Ágota, Illés Laura Víta, Illés Laura Petra, Illés Laura Zita
14/21 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy egy keresztneve is lehet a gyereknek? Ha nincs ok rá, hogy kettő legyen (pl. családban öröklődő név), akkor mi értelme? Harminc év múlva itt fog agonizálni, hogy felvenné a férje nevét, de a Bánfalvi-Keresztesi Laura Anasztázia már túl hosszú.
15/21 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy szeretne-e a gyermekének második keresztnevet. Kedves utolsó, inkább ölelj meg valakit utálkozás helyett ❤️
16/21 anonim válasza:
Dalma, Emma, Elza, Maja, Mira, Ivett
18/21 anonim válasza:
Illés Laura Anna
Illés Laura Hanna
20/21 anonim válasza:
Az én favoritom: Laura Veronika 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!