Szerintetek melyik a top5 legszebb lány/fiú név ?
Az én top 5-ös listáim:
1: Bella
2:Luca
3:Rebeka
4:Adél
5:Jázmin
1:Áron
2:Rupert
3:Zsombor
4:Marcell
5:Dávid
Vannak köztük ritkább nevek, meg vannak elég gyakoriak is, de szerintem mind szép, és vállalható. Mondjuk lánynévből rengeteg tetszik. A fiú nevek közül viszont nagyon nehéz volt összeszedni 5-öt. Egyébként 2 lányom, és 2 fiam van, plusz egy a pocakban.
Szóval tudom, hogy ez a téma már régen off, de azért leírom, hogy melyiket miért választottuk.
1:Luca, szerintem szép név, ismertem is ilyen nevű lányt, és ő nagyon kedves, aranyos volt. (12 éves)
2:Áron.Az Ádám tetszett mindig is, de így hívják a bátyámat, ezért ez nálunk kiesett. Így maradt az Áron, mert ez egy kicsit hasonlít rá, ha más nem is, de legalább az Á betű. Végül már az Áron lett a kedvenc fiúnevem, és nagyon illik a fiamhoz. (9 éves)
3-4: Bella és Rupert. A Rupert elég ritka, de egy régi ismerősömet hívták így, egy nagyon vagány fiú volt, és akkor úgy megtetszett, szerencsére a férjemnek is tetszett. A Bella nekem nagyon kellemes hangzású, egy vidám, szintén vagány lánynak képzeltem el, és ilyen is lett. Egyébként Rupi is olyan, mint akinek elképzeltük. (4 évesek)
5:Jázmin, még a pocakban várakozik. Számomra nagyon kellemes a hangzása, passzol a vezetéknévhez(elfelejtettem odaírni, de természetesen a többi is passzol).
Balázs
Trisztán
Sion
Szása
Mika
Szeréna
Nara
Noa
Gerda
Noélia
Köszönöm a válaszod .Gyönyörű neveket választottál .
Gratulálok a pocaklakóhoz.☺️
Irén
Irma
Margit
Teréz
Skolasztika
Ábrahám
Árcsibáld
Ottokár
Baltazár
Piusz
1.Mira
2.Zoé
3.Léna
4.Liliána
5.Kiara
1.Ádám
2.Kornél
3.Gergő
4.Alex
5.Marcell
Benita
Lotti
Annabella
Izabella
Mírabella
Martin
Krisztián
Kristóf
Ákos
Olivér
Alina
Ariana
Adelina
Nina
Natalie
Ledrian (albán származású)
Arian
Dániel
Dávid
Patrik
Alina a lányom :) én Arianat szerettem volna adni de a páromat Ariannak hivnak es o ezert nem akarta..
Ha fiu lett volna Ledrian lett volna .. alban szarmazasu a parom es ez a nev tetszett a legjobban
Anna
Emma
Víta
Leontina
Melizand (nem adnám, de nagyon tetszik)
Vince
Miron
Olivér
Dorián
Lizander (szinten a nem adnám, de nagyin tetszik kategória)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!