Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a top5...

Szerintetek melyik a top5 legszebb lány/fiú név ?

Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 23:30
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
57%

Az én top 5-ös listáim:

1: Bella

2:Luca

3:Rebeka

4:Adél

5:Jázmin

1:Áron

2:Rupert

3:Zsombor

4:Marcell

5:Dávid

Vannak köztük ritkább nevek, meg vannak elég gyakoriak is, de szerintem mind szép, és vállalható. Mondjuk lánynévből rengeteg tetszik. A fiú nevek közül viszont nagyon nehéz volt összeszedni 5-öt. Egyébként 2 lányom, és 2 fiam van, plusz egy a pocakban.

Szóval tudom, hogy ez a téma már régen off, de azért leírom, hogy melyiket miért választottuk.

1:Luca, szerintem szép név, ismertem is ilyen nevű lányt, és ő nagyon kedves, aranyos volt. (12 éves)

2:Áron.Az Ádám tetszett mindig is, de így hívják a bátyámat, ezért ez nálunk kiesett. Így maradt az Áron, mert ez egy kicsit hasonlít rá, ha más nem is, de legalább az Á betű. Végül már az Áron lett a kedvenc fiúnevem, és nagyon illik a fiamhoz. (9 éves)

3-4: Bella és Rupert. A Rupert elég ritka, de egy régi ismerősömet hívták így, egy nagyon vagány fiú volt, és akkor úgy megtetszett, szerencsére a férjemnek is tetszett. A Bella nekem nagyon kellemes hangzású, egy vidám, szintén vagány lánynak képzeltem el, és ilyen is lett. Egyébként Rupi is olyan, mint akinek elképzeltük. (4 évesek)

5:Jázmin, még a pocakban várakozik. Számomra nagyon kellemes a hangzása, passzol a vezetéknévhez(elfelejtettem odaírni, de természetesen a többi is passzol).

2020. júl. 13. 23:55
 2/20 anonim ***** válasza:
66%
1. vagyok. Még azt elfelejtettem, hogy a Rebekát és az Adélt azért nem adtuk, mert nem passzolt a vezetéknévhez.
2020. júl. 13. 23:56
 3/20 anonim ***** válasza:
48%

Balázs

Trisztán

Sion

Szása

Mika

Szeréna

Nara

Noa

Gerda

Noélia

2020. júl. 13. 23:57
 4/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod .Gyönyörű neveket választottál .

Gratulálok a pocaklakóhoz.☺️

2020. júl. 13. 23:58
 5/20 anonim ***** válasza:
33%

Irén

Irma

Margit

Teréz

Skolasztika

Ábrahám

Árcsibáld

Ottokár

Baltazár

Piusz

2020. júl. 14. 00:04
 6/20 anonim ***** válasza:
74%

1.Mira

2.Zoé

3.Léna

4.Liliána

5.Kiara

1.Ádám

2.Kornél

3.Gergő

4.Alex

5.Marcell

2020. júl. 14. 00:07
 7/20 anonim ***** válasza:
66%

Benita

Lotti

Annabella

Izabella

Mírabella

Martin

Krisztián

Kristóf

Ákos

Olivér

2020. júl. 14. 00:14
 8/20 anonim ***** válasza:
88%
Ezt a kérdést is csak szét fogják trollkodni...
2020. júl. 14. 02:45
 9/20 anonym34 ***** válasza:
69%

Alina

Ariana

Adelina

Nina

Natalie

Ledrian (albán származású)

Arian

Dániel

Dávid

Patrik

Alina a lányom :) én Arianat szerettem volna adni de a páromat Ariannak hivnak es o ezert nem akarta..

Ha fiu lett volna Ledrian lett volna .. alban szarmazasu a parom es ez a nev tetszett a legjobban

2020. júl. 14. 05:07
 10/20 anonim ***** válasza:
88%

Anna

Emma

Víta

Leontina

Melizand (nem adnám, de nagyon tetszik)

Vince

Miron

Olivér

Dorián

Lizander (szinten a nem adnám, de nagyin tetszik kategória)

2020. júl. 14. 06:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!