Hallottatok már olyanról, aki ugyanúgy nevezte el az ikreit?
Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 16:23
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
78 szavazat
1/8 anonim válasza:
A magyar jogszabályok értelmében tiltott az ilyesmi, valószínűleg külföldön is hasonló a helyzet, legalább a szokásjog alapján.
2/8 anonim válasza:
Tök ugyanúgy nem nevezheted el őket. Legalább a szülinapjuk, az anyjuk neve vagy a nevük különböző kell, hogy legyen.
3/8 anonim válasza:
olyat ismertem, hogy a nagyobb tesó Kis X Z volt, a másik gyerek Kis Z X. 2 keresztnév ugyanaz volt, csak felcserélték. Sőt az apjuk is Kis X Z volt. Nyilván nem ezzel a vezinévvel, csak példa volt.
4/8 anonim válasza:
Olyat ismertem ahol XY Zoltán István és XY István Zoltán volt az ikrek neve.
5/8 anonim válasza:
Utóbbi nálunk is előfordult a családban, így már lehet. Vagy ismerek olyat, ahol a mindkét gyerek második keresztneve apukáé. De a kérdésben feltett megoldás nem lehetséges.
6/8 anonim válasza:
Teljesen ugyanúgy nem, mert azt nem is lehet, de ismertem egy Henriett-Henrietta párost...
7/8 anonim válasza:
Nem csak ikreknek, hanem sima testvéreknek sem lehet kottára ugyanazt a nevet adni.
8/8 anonim válasza:
Iker fiúcskák születtek az egyikük neve Gergő lett. A 2 éves nővérük néhány nap múlva úgy nevezte a fiukat, hogy egyik Gergő, másik Gergő.
:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!