Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a gyerekvállalá...

Mit tegyek, ha a gyerekvállalás miatt elcsúfult a testem?

Figyelt kérdés

8 hónapja szültem, 6 hónapja edzek, de semmit se ér.

A mellem lóg, és oldalt striás. A hasam és a combom is striás, pedig nem 8 kg-ot híztam csak a terhesség alatt. A hasamra hiába edzek, ugyanúgy lóg, és nem szép feszes. A derekamon is zsírpárnák vannak, bármilyen gyakorlatot csinálok, ugyanúgy ott van. Mit tegyek? Már a sírás kerülget, akárhányszor a tükörbe nézek, és tegnap a strandon alig mertem levenni a ruhát. Akkor nyugodtam meg, amikor már a nyakamig ért a víz, és nem nagyon látszott az undorító testem.

2020. júl. 11. 19:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

4es, nekem rengeteget ért a kollagén. Visszahúzódott a hasam, feszes lett a combom és még a mellem is. Persze edzettem mellette és sok vizet ittam, de merem állítani hogy kollagén nélkül fele ilyen állapotban sem lennék.

N szólj le olyat amit nem próbáltál(nem egy-két hónapig kell iszogatni mikor épp eszedbe jut)

2020. júl. 11. 19:46
 12/18 anonim ***** válasza:
43%
Gobdolom 54 helyett 60 kg vagy és arra hisztizel itt. Menj el pszichológushoz, mert a fejeddel van baj, nem a zsírpárnáiddal.
2020. júl. 11. 19:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Nézd/Nézesd meg, hogy nincs-e szétnyílva a hasizmod, mert ha igen, akkor a hagyományos hasizomgyakorlatokkal semmire nem mész. Fontos, hogy a hasizom megfelelően bezáruljon, a mélyizmok megerősödjenek, mert ez kell a helyes tartáshoz. Ha a hasizmaid rendbe rakod, azok megfelelően tartják a belső szerveket, már ez segít a has látványán.

2. Helyi fogyás nincs, hiába csinálsz hasizomgyakorlatokat. A fogyás sok összetevős, de főszabály szerint kalórideficit kell hozzá, ezt pedig az étkezés rendbetételével tudod leginkább elérni. Ha megindul a fogyás, akkor is kicsit lutri, hogy honnan fognak először megindulni a kilók. PErsze ahhoz, hogy szép tónusos legyen az alakod, ahhoz kell a sport és a megfelelő izomzat.

3. A striák idővel halványulnak, bár tapasztalatom szerint teljesen nem múlnak el, de pár év után alig láthatóak. Sokan mondják, hogy a kollagén segít a kötőszöveten, egy próbát megér.

4. A megnyúlt melleken sokat dob egy jó melltartó, de ugye ezt teljesen csak a sebész tudja helyrehozni.

5. A legfontosabb: a lelki munka, hogy a tested megváltozott. Sosem lesz ugyanolyan, mint volt. Természetesen nézhetsz ki jó, lehetsz nagyon jó alakú, csinos, de 100%-ig sosem leszel ugyanolyan, mint voltál. El kell fogadni, hogy az idő, a terhesség, egy betegség stb. mindenkit megváltoztat, és az adott helyzetből kell kihozni, amit ki lehet.

2020. júl. 11. 20:02
 14/18 anonim ***** válasza:
61%
Pszichológus!
2020. júl. 11. 20:19
 15/18 anonim ***** válasza:
17%
Troll. Engedjétek el
2020. júl. 11. 20:19
 16/18 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem sok nő küzd ezzel. A legjobb ha el tudod fogadni magad (segítség nélkül elég nehéz, de persze nem lehetetlen), vagy elkezdesz változni drasztikusan (segítség nélkül ez is nehéz). Nekem mind a kettőn át kellett mennem. Ugyanis hiába fogytam nagyon sokat, hibákat mindig találtam magamon. Ezért aztán el kellett fogadnom magam. Bár a test formálás is hasznos, egészséges lehet, de az önmagunk elfogadása mégis sokkal fontosabb. Én már így látom.
2020. júl. 11. 21:04
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

A strandon nem kell félni. Akit igazán megnéznek az aki nagyon jól néz ki, neki meg pont hogy nincs mit szégyellni.

Na meg persze a nagyon extrém dolgokat, mondjuk egy 150 kilós tényleg dagadt nő vagy férfi azért feltűnést kelthet.

De egy teljesen átlagos, hétköznapi anyuka aki pár kilót felszedett szülés miatt az annyira tucat, hogy fel se tűnik. Előbb nézem a gyerekét.

2020. júl. 12. 03:26
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

35 körül szültél?

A stria el fog halványulni, az genetikus dolog, de az idő ront rajta, csökken a bőr kötőszövetének minősége.

A zsír idővel le fog menni!

2020. júl. 12. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!