Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha kiderülne,...

Mit tennétek, ha kiderülne, hogy az egyik gyereketek nem is a tiétek, hanem valaki másé, mert az asszony félrelépett?

Figyelt kérdés
Van egy gyerek, akit ti neveltek hosszú éveken keresztül, aztán kiderül, hogy nem is a tiétek, más az apja, mert az anya félrelépett. Mit tennétek?

2020. júl. 7. 03:54
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Ha úgy hívod, hogy "az asszony", ne csodáld, hogy félrelép.
2020. júl. 7. 04:03
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

A gyerek nem tehet arról, hogy van

De én elválnék egyből mert nem esne jól, hogy nem tőlem van, hogy hazudtak nekem ebben a fontos dologban

Nem a gyerekre hanem a feleségemre haragudnék

2020. júl. 7. 04:07
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

A bizalom oda lenne, de az a gyerek az enyém, ha én neveltem X évig és kész.

Ha csak haza jársz az "asszony" mellé, a "kölykök" meg csak úgy vannak és amúgy is az "asszony" intézi őket 100 %-ban, akkor senki se veszít semmit, ha kisétálsz az ajtón.

2020. júl. 7. 04:48
 4/6 anonim ***** válasza:
33%

Ebben a legnagyobb kàrosult, a gyerek lenne.

Hiszen, nem tudnék rà ugyanùgy nézni.

De, õ meg főleg, ha kicsi, nem értené, mert jogosan engem gondolna az apjának, mert én neveltem, engem ismer és szeret apaként.

Azonnal elválnék, mert ha ilyen fontos dologban hazudott, akkor még ki tudja miben.

A gyerekek felügyeleti jogáért, meg addig küzdenék, amíg csak látogathatja őket.

2020. júl. 7. 04:49
 5/6 anonim ***** válasza:
22%
Ha magamból indulnék ki, én biztos hogy ott hagynám, és addig harcolnék, amíg a gyerekfelügyeleti jogot nem adnák nekem. Undorító dolog az ilyen.
2020. júl. 7. 05:03
 6/6 anonim ***** válasza:
36%
Ha csak az a gyerek van akkor válás. Ha nem akkor jobban elgondolkodnék. A gyerek meg az apja tudja? Hány éves?
2020. júl. 7. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!