Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a gyerekvállalá...

Mit tegyek, ha a gyerekvállalás miatt elcsúfult a testem?

Figyelt kérdés

8 hónapja szültem, 6 hónapja edzek, de semmit se ér.

A mellem lóg, és oldalt striás. A hasam és a combom is striás, pedig nem 8 kg-ot híztam csak a terhesség alatt. A hasamra hiába edzek, ugyanúgy lóg, és nem szép feszes. A derekamon is zsírpárnák vannak, bármilyen gyakorlatot csinálok, ugyanúgy ott van. Mit tegyek? Már a sírás kerülget, akárhányszor a tükörbe nézek, és tegnap a strandon alig mertem levenni a ruhát. Akkor nyugodtam meg, amikor már a nyakamig ért a víz, és nem nagyon látszott az undorító testem.

2020. júl. 11. 19:05
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
27%
15 éve nem voltam strandon. Te legalább el mertél menni.
2020. júl. 11. 19:07
 2/18 anonim ***** válasza:
79%
Legy turelmesebb magadhoz!
2020. júl. 11. 19:09
 3/18 anonim ***** válasza:
65%

szedjél Kollagént segít a feszesítésben. a striákra jó lehet az Acmella kivonat.

én ezt iszom:

[link]

Ha még szoptatsz akkor van egy folyadék változata kevesebb hatóanyaggal de azt lehet szoptatás alatt is.

2020. júl. 11. 19:14
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Mintha érne bármit is... de idd, persze. Placebonak jó.
2020. júl. 11. 19:15
 5/18 anonim ***** válasza:
53%

Kezdés képpen nem ártott volna egy gyógytornásszal megnézetni magad. Szêtnyílt hasizommal nem mindegy mit és hogyan csinálsz.

De lelkileg sem ártana rendbe rakni magad. Miért érdekel annyira mások, idegen emberek véleménye?

2020. júl. 11. 19:17
 6/18 anonim ***** válasza:
96%

Én ugyan nem szültem, de épp kicsit meghíztam. Zavar, fogyózom is, de h emiatt feszüljek a strandon? Sz.rd már le! El nem tudom képzelni azt az értelmi színvonalat, hogy valaki azt sasolja, hogy egy idegen nőn hogy áll a bikini, vagy van-e striája. Kb. Minden másodiknak van, semmi újdonság nincs ebben. Arról már ne is beszéljünk, hogy elég elhízott nép vagyunk, rajtad kívül garantáltan lesznek sokkal kövérebbek, löttyedtebbek ott. Kánikula van, és ez vagy az első nyaralásod a gyermekeddel, vagy az első strandolás a gyerek nélkül nyugiba. Nehogymár ne érezd jól magad ilyen hülyeség miatt.

Teljesen olyan, mint a szülés előtt nem lesz már a tested, de ez kicsi ár egy új életért. Különösen, ha arra gondolsz, hogy a test szülés nélkül is megcsúnyul, ahogy tellik az idő. Dolgozol rajta, lesz még biztosan szebb is, addig ne kattogj ilyen butaságokon, élvezd a medencét a forróságba.

2020. júl. 11. 19:27
 7/18 anonim ***** válasza:
81%

A kollagén igenis jó, mellette sok folyadék és mozgás rengeteget tud javítani a helyzeten. Plusz valamilyen olaj vagy shea vajas testápoló is jót tesz a bőrnek.

Egyébként striája szinte minden nőnek van, emiatt igazán ne érezd rosszul magad, én úgy tekintek rájuk, mintha a tigriscsíkjaim lennének :) fürdőruhákból is vannak olyan fazonok, amikkel nem kell mutogatnod a hasad. Hidd el, hogy a legtöbb ember egyébként nem azt figyeli a strandon, hogy ki hogy néz ki, aki meg mégis ezzel foglalkozik, azt csak sajnálni lehet, hogy ahelyett, hogy jól érezné magát, másokon élcelődik. Úgyhogy nyugi, csak bátran :)

2020. júl. 11. 19:31
 8/18 anonim ***** válasza:
50%
:DDD De optimista vagy! Ugyan az enyémre tyúkszart is kenhetnél, semmit nem segítene rajta. Max. a szike, de azt meg nem vállalom be.
2020. júl. 11. 19:37
 9/18 anonim ***** válasza:
80%
Keress másik pasit. Én egy 125 kilós sertés vagyok, tele striával, karfiollal, de amikor a férjem rám néz, azt látom a szemében, hogy szeret és tetszem neki. Ez minden nőnek jár. Ne hagyd, hogy elvegyél az önbizalmadat.
2020. júl. 11. 19:44
 10/18 anonim ***** válasza:
*elvegyék
2020. júl. 11. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!