A párom azt mondja félti a babát, ezért nincs sex! Más is volt így?
Figyelt kérdés
Amióta terhes vagyok jobban kívánom a sexet, mint eddig bármikor, de a párom azt mondja, hogy ő nagyon fél, hogy valami baja lesz a babának, pedig nem vagyunk eltiltva semmitől. Sosem voltam vékony lány, tehát nem azzal van baja, hogy meghíztam volna(különben is csak a pocim nőtt). Én kezdeményezek próbálkozom, de látom, hogy amikor símogatom akkor is csak tetteti, hogy elaludt. A babának nem össze kellene hozni még jobban a szülőket? Megkérdeztem tőle, hogy van valakije vagy csak szimplán nem kíván, de azt mondta egyszerűen FÉL. Szokott így lenni más kispapánál is vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?2010. aug. 2. 09:01
11/12 A kérdező kommentje:
Amikor egyszer azt mondtam, hogy nem vagyok így valami szép(mm. terhesen) le is hülyézett, hogy ő még életében nem látott ilyen szépnek.
2010. aug. 2. 13:58
12/12 anonim 

válasza:

Az én férjem is féltette,nem tudta összeegyeztetni ezt a 2dolgot.Tehát simán hihető a kifogása.Szülés után a hormonok miatt meg te nem fogod kivánni.:(Reméljük nem igy nem lesz,de az esetek többsége ezt mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!