Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom azt mondja félti a...

A párom azt mondja félti a babát, ezért nincs sex! Más is volt így?

Figyelt kérdés
Amióta terhes vagyok jobban kívánom a sexet, mint eddig bármikor, de a párom azt mondja, hogy ő nagyon fél, hogy valami baja lesz a babának, pedig nem vagyunk eltiltva semmitől. Sosem voltam vékony lány, tehát nem azzal van baja, hogy meghíztam volna(különben is csak a pocim nőtt). Én kezdeményezek próbálkozom, de látom, hogy amikor símogatom akkor is csak tetteti, hogy elaludt. A babának nem össze kellene hozni még jobban a szülőket? Megkérdeztem tőle, hogy van valakije vagy csak szimplán nem kíván, de azt mondta egyszerűen FÉL. Szokott így lenni más kispapánál is vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
2010. aug. 2. 09:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Amikor egyszer azt mondtam, hogy nem vagyok így valami szép(mm. terhesen) le is hülyézett, hogy ő még életében nem látott ilyen szépnek.
2010. aug. 2. 13:58
 12/12 anonim ***** válasza:
75%
Az én férjem is féltette,nem tudta összeegyeztetni ezt a 2dolgot.Tehát simán hihető a kifogása.Szülés után a hormonok miatt meg te nem fogod kivánni.:(Reméljük nem igy nem lesz,de az esetek többsége ezt mutatja.
2010. aug. 2. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!