Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A párom azt mondja félti a...

A párom azt mondja félti a babát, ezért nincs sex! Más is volt így?

Figyelt kérdés
Amióta terhes vagyok jobban kívánom a sexet, mint eddig bármikor, de a párom azt mondja, hogy ő nagyon fél, hogy valami baja lesz a babának, pedig nem vagyunk eltiltva semmitől. Sosem voltam vékony lány, tehát nem azzal van baja, hogy meghíztam volna(különben is csak a pocim nőtt). Én kezdeményezek próbálkozom, de látom, hogy amikor símogatom akkor is csak tetteti, hogy elaludt. A babának nem össze kellene hozni még jobban a szülőket? Megkérdeztem tőle, hogy van valakije vagy csak szimplán nem kíván, de azt mondta egyszerűen FÉL. Szokott így lenni más kispapánál is vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
2010. aug. 2. 09:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igaza lehet a párodnak. Régen már 6 hó után nem szexeltek,a legtöbb nő nem is kívánta. Ez nem jelenti azt,hogy a baba nem hozza össze a párokat. Csak ma divat a kapcsolatot csak a szexszel mérni,pedig nem az a legfin tosabb egy házasságban.
2010. aug. 2. 09:11
 2/12 A kérdező kommentje:
De ő nem csak hat hónap után nem akarta, hanem előtte sem. Amikor nem volt még pocim sem, már akkor is félt. Nem beszélve arról, hogy másképpen is meg lehet oldani nem csak konkrétan a vaginális nemi aktussal.
2010. aug. 2. 09:14
 3/12 anonim ***** válasza:
22%
Igaza van a férjednek,kiakarod nyomni a kisbaba szemét?
2010. aug. 2. 09:14
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem akarom kinyomni a szemét!:D
2010. aug. 2. 09:16
 5/12 anonim ***** válasza:

finoman lehet. ennyi idősen már a vetélés kockázata is kevesebb. bevallom: mi is kicsit félünk, de heti egyet azért beiktatunk és finoman csináljuk. állítólag nem lehet belőle gond.

6+5 hetes

2010. aug. 2. 10:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát én már 33. hetes vagyok.. :( Nagyon rossz így..
2010. aug. 2. 10:29
 7/12 anonim ***** válasza:

Bemásolom neked, amit pár hete egy másik kérdezőnek írtam:

Vannak férfiak, akik elhárítják ilyenkor. Példa rám a férjem, 3 várandósság alatt nem túl sokat voltunk együtt, mert neki mindig ott motoszkált a gondolat a fejében, hogy ott van bent a baba. Szerintem ha őszintén beszélne veled, nálatok is kiderülne, hogy nemcsak a babát félti, hanem van benne egy adag gátlás ez miatt is. Nekem legalábbis bevallotta, én nem is erőltettem, vártam, hogy kedve legyen hozzá. Nem volt kellemes érzés, de megértettem valamilyen szinten. Nem csalt meg, az tuti, és neked sem kell erre gondolnod. De én rákérdeznék erre, amit fent írtam.

2010. aug. 2. 13:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Annyit még kiegészítésképpen: nemcsak a babát féltik ilyenkor, hanem szerintem sok férfi ilyenkor nem a kívánatos nőt, hanem az anyukát látja... a környezetemben is sok példát tudnék erre, ahol az apuka már a szülés után bevallotta, hogy nem tartotta kívánatosnak a párját babával a hasában. Aranyos volt, féltette őket, de szexuálisan nem vonzotta őket...
2010. aug. 2. 13:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát, tegnap este egyébként beszélgettünk erről és a barátjának is most lesz babája( a barátja feleségének) és elmondta, hogy megbeszélték ők ezt a munkahelyen is, hogy félnek, de én is úgy gondolom, hogy a baba is ott van dolog az , ami miatt ilyen. Biztos azért nem értem meg, mert nő vagyok és nem férfi..
2010. aug. 2. 13:44
 10/12 anonim ***** válasza:

a 6+5 hetes vagyok.

az én párom alig várja, hogy legyen pocakom. azt mondja, hogy nagyon szexinek tartja. (talán azért mert a terhes nő a termékenység, a nőiesség megtestesülése? ezt csak magamban kérdezem. de így van, neki tetszik :) ) aztán még odébb van, lehet, hogy benne is benne lesz, hogy félti a babát, stb.

2010. aug. 2. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!