Mit szóltok az Andor fiú névhez?Adnátok vagy sem?
Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 11:50
A kérdező szavazást indított:
Tetszik!
Nem tetszik!
64 szavazat
1/11 Derjaderja válasza:
Én adnám, fel is írtam, csak a párom kihúzta.
2/11 anonim válasza:
Adnám szívesen, de nem illik a vezetéknévhez :/
3/11 anonim válasza:
Nem tetszik és nem is adnám. Nekem az undor, külföldi férjemnek pedig az Endor bolygó jut eszébe.
4/11 anonim válasza:
Listás lett volna, de a férjem mostohatesója Andor így kihúztuk.
5/11 anonim válasza:
Nekem rossz személyes ismerettség miatt nem tetszik, általánosban volt egy nagyon hülye Andor nevű srác. De amúgy ha ez nem lenne, szerintem tetszene, normális hangzású, teljesen jó név.
6/11 anonim válasza:
Nekem tetszett, férjemnek is, de aztán végül Ambrus lett a fiunk. Szerintem szép név.
7/11 anonim válasza:
Nem különösebben tetszik, nem is adtam volna, de amúgy nincs vele gond. Teljesen vállalható névnek tartom.
8/11 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Szerintem jó a hangzása.
9/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Olyan cigányos.
10/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, kellemes, könnyed név. Nekem olyan elegáns hangzása van; mármint, aki jellemében elegáns, és leírva meg egyébként az egyszerűségében rejlik a szépsége. Meg azért van egy ilyen kicsit grófias, ilyen 'nemesi' hatása is ennek a névnek. Szerintem nagyon klassz név. Szívesen viselném, ha mondjuk fiú lennék, és így hívnának. Meg nekem ez olyan barátságosságot is sugall ez a név. Meg még szal olyan kis könnyed; mint a levegő. Mondok mégegy példát, nekem még a Lajos az is ilyen hasonlóan könnyed; több példát most asszem nem írok. :) Tehát amikor így öröm kimondani egy nevet; amikor nem 'akadunk bele sehol' ; szóval nekem az Andor pl az tökre tetszik. Tehát amikor csak így, ilyen könnyeden "kiesik a szánkon", és ilyen lájtos, lágy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!