Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyermekes anyukák! Vállalná...

Kisgyermekes anyukák! Vállalnátok ilyen munkát a helyemben?

Figyelt kérdés

Egy idős bácsira kellene vigyázni késő délutántól másnap reggelig. A bácsi tolókocsis de tud mozogni, tud wc-re menni, fürödni, stb szóval nem magatehetetlen. Gyógyszert kellene neki odaadni, vacsorát csinálni, stb Már dolgoztam házi gondozónőként szerettem a munkámat. Van egy egy éves kisfiam akivel estétől másnap reggelig az apukám illetve a párom lenne. Azért tetszik a munka mert így több időt tölthetnék a gyerekemmel mint ha rendes munkaidőben dolgoznék, pl gyárban mert akkor reggel megyek este jövök és szinte csak éjjel vagyok a gyerekkel, így viszont egész nap vele lehetnék, csak éjjel lennék távol. Jó alvó a kisfiam, már pici kora óta végig alussza az éjszakákat, nincs vele probléma. Bölcsibe nincs lehetőségem adni mert 4x túljelentkezés van és kb 1,5 év múlva kerülünk sorra így egyenlőre más munka szóba sem jöhet ez miatt.

A pénz pedig nagyon kéne mert sajnos a párom fizetését is csökkentették én meg csak a gyest kapom ami nagyon kevés.

Ti elvállalnátok ebben az esetben?

2010. aug. 2. 08:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze,simán! Első gyerekem mellett én is ebből a megfontolásból éjszakáztam.
2010. aug. 2. 08:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Én biztos elvállalnám a helyedben,bár fontold meg,csakis szivvel -lélekkel csináld,ne csak azért mert muszáj!
2010. aug. 2. 08:55
 3/8 anonim ***** válasza:
és mikor alszol? vagy a bácsi mellett tudsz? ha igen, én bevállalnám, bár így meg a pároddal nem fogs találkozni, de gondolom nem minden nap kell menni a bácsihoz. és este ha ott főzöl, meg tudsz főzni magatoknak is, megbeszélés kérdése. nem egyszerű, de megpróbálnám!
2010. aug. 2. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Kipróbálnám, aztán ha nem működik, akkor lemondanám a munkát.
2010. aug. 2. 12:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Bizony vállalnék! Én pont valami ilyesmit szeretnék, csak nem tudom, hogy hol keresgéljek.. :(

A kisfiam 1 éves múlt, én még gyed-en vagyok, de gyes mellett jó lenne.. És én is dolgoztam ilyen környezetben, csak másik városban :)

2010. aug. 2. 15:30
 6/8 A kérdező kommentje:
havi 60.000 ft-ot adnának + térítenék a bérletet. Szerintetek?
2010. aug. 2. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Hol lehet ilyen munkát találni? Lenne valami ötleted, hogy hogyan/hol keresgéljek? Te dolgozol már? Milyen?

2010. aug. 8. 06:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát sajnos ez nem jött össze nekem :( Egyenlőre még én is keresgélek. Holnap megyek a munkaügyibe, nagyon reménykedem benne, hogy tudnak adni valami tanfolyamot.

2010. aug. 17. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!