Mit tegyek, hogy ne stresszeljek ennyire a gyereknevelésen?
19 Lehet nagyon fiatal, én is így olvasom a sorok közt, de azért hihetetlen.
18as voltam
Amúgy nem kell rettegned, mert ha te nem is, anyósod majd megnyugtatja. És ha a fent irtakat hagyod neki, egy idő után már nálad egyáltalán nem lesz el a gyerek,csak anyosoddal. Ő fogja tudni csak megnyugtatni.
Jól el tűnt a kérdező, kíváncsi lettem volna, mit szólsz a válaszokhoz.
Hú, hát akkor meg van a bibi.
Férjed még nem vált le a szüleiről. Egy férfinek kötelessége a saját családja mellett kiállni, akik jelen esetben, te és a babát jelenti. Ha ez nincs meg, vagy nem változtat, akkor nincs értelme a kapcsolatnak.
Minden nő aki szült, hidd el átéli a fájdalmakat, de ezen lépj túl, ha kell szakember segítségével. Állj ki magadért, és a gyerekedért, mert lehet a férjed sosem fog, de akkor menekülni kell gyerekestől. Az anyai ösztön nagyon jól működik, hallgass rá. Ha anyósod megy nyugtatni etetni a kicsit, te utána mész, kiveszed a kezéből, és megeteted. Amúgy meg rakd magadhoz be a szobába a babát, és ne engedd be anyóst. Remélem a sok hozzaszolo tanácsait megfogadod. Elég idegesítő, hogy mindenki tudja mit kéne ilyen esetben tenni, te meg nem
Én sem értem, hogy engedheted így ki a kontrollt a kezedből. Beosztottnak kezelnek, miközben Ti hárman vagytok az új család és a babának Te vagy az anyukája.
Mi van ha nem adod oda a gyereket, kifeszítik a kezedből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!