Mit tegyek, hogy ne stresszeljek ennyire a gyereknevelésen?
Ui
A hasfájósság kb 3 hónapos koráig normális, nem te, nem a tejed tehet róla. De ettől meg oda kell figyelni mit eszel.
10,
mondhatná nekem az atyaúristen is, hogy ne szoptassak, ha én akarok. Gondolom, nem veszi ki a mellét az anyós a baba szájából.
Ennyi idős babánál meg nincs nevelés csak életben tartás és az igényeinek az ellátása van.Amit úgy tudsz a legkönnyebben tenni ha veled van,ha sír felveszed,csereled a pelenkáját,szoptatod.Egy csomó baba hasfájos és nem ez nem az anyja hibája.Ha anyósodra hallgatsz,ha éjjel vele van akkor hamar lemondhatsz a szoptatásrol is.Vegyetek neki hasfajasra való cseppet, patikában ajánlanak jó néhány fajtát,ha az egyik nem jön be próbáljátok másik fajtát,az is lehet hogy egyik sem lesz jó és csak 3 hónapos kora környékén növi ki a hasfajást mint egy csomó más baba is.
Normális hogy tartasz dolgoktól, mindenki vagy legalábbis a legtöbb nő ugyanígy érez az viszont nem normális hogy ilyen mértékben hagyod befolyásolni magad.Allj a sarkadra a saját meg a gyereked érdekében.Anyosod meg segítsen abban hogy főz rád, rátok ha már együtt laktok esetleg napközben kicsit átveszi fel órára a kicsit HA te megkéred.
Anyós éjszakázik vele??
Na ne már. Mi is tetőtérben vagyunk még anyóséknál, na de azért ilyet nem is tudok elképzelni.
Állítsd le! Tényleg. Később ez csak rosszabb lesz. (Tapasztalat) Nem is értem hogy vagy képes eltűrni, hogy megmondja mit csinálj és mit ne.
Férjed meg azért ilyen, mert anyósod tele tukmálja a fejét a szarságaival.
Egyáltalán nem biztos hogy hasfájós, az tipikusan nem a legelső napokban jelentkezik. Csak simán szokja a világot, ami Veled lenne neki a legjobb.
Anyósod milyen módszerrel éjszakázik amúgy vele, vagy az mindegy is?
Nem zavar amúgy hogy nem tudod mit csinál vele éjszaka?
Lehet sírni hagyja, idegesíti és jól megrázza, nem büfizteti meg vagy bármi.
Egyébként a hasfájósság 2 hetesen kezdődik.
Az anyja kezében lenne a helye, de legalább a közelében.
Úristen, ezt a baromságot! Állj már a sarkadra, anya lettél, felelős vagy egy kis életért!
Anyóst hajtsd el a picsába.
Abbahagyni a szoptatást 2 hetesen??? Vétek. A bimbóvédő sem ördögtől való, ha azzal szopik, hát használd. És éjszakázz vele te, anyósnak semmi köze ehhez!!! Ne rontsd már el rögtön az elején gyávaságból!!!
Anyós meg babával éjszakázás helyett takarítson inkább helyetted, ha segíteni akar.
Hú szerintem ez kamu. Ilyen nincs a földön.
Ha igaz a sztorid, akkor hány éves vagy, hogy nem tudsz kiállni magadért?
Félsz a férjedtol, vagy mi?
Inkább menj pszichológushoz. Egyrészt mert lehet szülés utáni depid lesz, vagy van, másrészt lehet segít felnőni a feladathoz.
18
Oh ha tudnád mik vannak a világon... én ezt is simán el tudom képzelni. Önbizalomhiànyos, fogadom nagyon fiatal, fél mindentől.
Anyós meg gondolom egy traktor lehet, fia a hálójában.
"Én csak segíteni akarok"...
Esetleg gazdagok és a lány "lentről" jött.
Okádás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!