Kölnben vannak magyar nemzetiségű bölcsik/ovik/iskolák?
Figyelt kérdés
Ha igen, mennyire nehéz be kerülni, milyen a színvonal? Csak érdeklődés szinten kérdezem. A válaszokat előre is köszönöm! 😊2020. máj. 31. 11:24
1/8 anonim válasza:
Ezt most hogy érted, hogy magyar nemzetiségi? Alapból az összes az és van néhány, amelyik pl sváb. De lehet tényleg nem értem a kérdést.
2/8 anonim válasza:
1: Kölnben? Hogy lenne már az összes magyar nemzetiségi ovi/bölcsi? Tudod egyáltalán, hogy Köln hol van? Jesszus.
Kérdező: Van 1-2, de elég nehéz bekerülni, szóval érdemes minél előbb jelezni, hogy oda szeretnéd járatni a gyereket.
3/8 anonim válasza:
Bocs, nem, totál nem tudok olvasni. 🤦🏼♂️ Úgy olvastam, hogy különben 😀 bocsánat.
4/8 A kérdező kommentje:
#1 Semmi baj, megesik hogy az ember félre olvas ezt-azt.. 😅
#2 Köszönöm szépen a segítséget! 😊
2020. máj. 31. 14:06
5/8 anonim válasza:
Facebook keres Kölni csoportot gyereket.ott tudnak segíteni.
6/8 A kérdező kommentje:
#5 Köszönöm, de tényleg csak érdeklődés szinten érdekel egyenlőre. 😊 A kisfiam még nagyon picike, és felmértem a lehetőségeket.
2020. máj. 31. 19:03
7/8 anonim válasza:
Itt Magyarországi válaszolok vannak inkább ezért írtam hogy inkább egy Facebook csoport kölni vagy németországi ovis csoporthoz csatlakozz .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!