Melyik az a név, ami nagyon tetszik, de a gyermekednek mégsem adnád?

Ádám - A kedvenc fiúnevem, de így hívják az exemet is.
Levin - Nagyon tetszik, de túl idegen és egy felnőtt férfinek talán túl lágy a hangzása.
Szvetlána - A Szveti becézés tetszene, de túl oroszos és emiatt nem menne a vezetéknévhez.
Janka - Nekem tetszik, de a férjemnek nem.
Johanna - Ez sem tetszik neki.

Élek-halok a különleges, ritka nevekért. Nekem is, páromnak is különleges neve van, ennek ellenére a felsorolt neveket nem adnám gyerekemnek, egy fokkal kevésbé ritka név mellett szeretnénk majd letenni a voksunkat.
Bánk
Eliot
Gorzsa
Gyárfás
Jákob
Kadosa
Merse
Solt
Tiborc
Timóteus
Zente
Aniella
Brianna
Eleanor
Ápril
Gemma
Kenza
Lana
Zamira
Zorinka

Vanda, mindenki szeirnt k-rvás, szerintem csak belevaló csajnak való név.
Luna, ha -ne adj isten- valaha gyerekem lenne, és az lány lenne, biztosan Luna lenne, akár tetszik, akár nem. :D

Alisa - utobbi evekben csomo szuletett
Leonetta - hirekbe volt h megoltek egy kislanyt,Isten nyugtassa, es mindig o jut eszembe rola:(
Leonardo - mikor egyutt voltunk a fiam apjaval o igy akarta nevezni amugy tetszik nekem is de mar azert se.. csunya szakitas volt 😅

Lenka,Lenóra,Leonóra,Lorella,Loretta,Lorena,Lorina,Lorna,Lotta,Larina,
Larett,Letta,Liána,Liliàna,Lilianna,Lilibell,Lilien,Lina,Linetta,Lilla
Letícia,Lizabella,Lizbett,Lizetta,Lexa.

Tamás - Gyermekkorom óta ez volt a kiválasztott fiú név, de a férjem vezetékneve keresztbe húzta a számításaim. rt-re végződik, úgyhogy kiejthetetlen lenne vele.
Elizabett - Ez is rég tetszett, a Liza/Lizi becézés főleg, aztán lett a mamámnak egy Lizi nevű fekete kiscicája aki pár hónaposan elpusztult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!