Melyik az a név, ami nagyon tetszik, de a gyermekednek mégsem adnád?
Figyelt kérdés
Akár mert túl extrém, közeli ismerős neve, stb.2020. jún. 25. 09:51
21/41 anonim 

válasza:

re20. Nem szivatják, megkérdeztem egytől. A mai gyerekek már nem a 101 kiskutya világában nőttek fel.
22/41 anonim 

válasza:

A Dalmáról nekem rögtön a margarin jut eszembe. De enélkül is kifejezetten csúnyának hangzik ez a lánynév nekem. Nem vagyunk egyformák.
23/41 anonim 

válasza:

Ármin, mert felénk csak a C kategóriásak adják.
András, ex miatt.
Véda, a kamera miatt.
Biztos van még, de most nem jut eszembe több.
24/41 anonim 

válasza:

Grizelda,Gizella: nem akarom, hogy gizizzék, a Grizelda meg itthon fura.
Dália: a fekete dália gyilkosság miatt
Misa:oroszos, plusz könnyű "pisázni"
Szorin: nem tetszik így írva
Orion: túl extra
25/41 anonim 

válasza:

Franciska de mindenki leszólta eddig
26/41 anonim 

válasza:

Viktor, a miniszterelnök miatt elment a kedvem tőle.
27/41 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ilyen sokan írtatok. Nekem ilyenek a Dimitrij, Anton, Málna, Napsugár, Bodza. Mind tetszik, de nem merném őket adni.
2020. jún. 25. 16:04
28/41 anonim 

válasza:

Kérdező én vagyok a Szorinás válaszoló. A Dimitrij nekem is egy ilyen név. Tetszik nagyon, de itthon nem adnám. 😅
29/41 anonim 

válasza:

Volt regen egy bena playboy villas sorozat, nem neztem de az tudom hogy az egyik csajt Kendra-nak hivtak. Igazi ribizlis nev, de nagyon tetszik a hangzasa azota is 😀
Kerdezo: A Dimitrij nev szerintem is 🥰 de en se mernem adni, tul oroszos itthonra.
30/41 anonim 

válasza:

Na ha mindenki adja a Dimitrijt, akinek tetszik, már nem is lesz furcsa itthon.😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!