Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol vettetek baby on board...

Hol vettetek baby on board matricát?

Figyelt kérdés

Elegem van hogy folyton a seggemben vannak az állat sofőrök amikor már én is 90+-al megyek, kéne egy ilyen matrica, hogy vegyék már figyelembe... ti hol vettetek?

meg tükröt, amivel látom a babát aki háttal ül? néztem webshopban de ugyanannyi a szállítás, mint maga a tükör...

2020. jún. 22. 15:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Minden bababoltban árulnak!
2020. jún. 22. 17:04
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

Az a matrica egyébként azért van, hogy balesetnél keressék a gyereket is a kocsiban, nem feltétlen a többi autósnak szól. Főleg, hogy a matrica akkor is ott van, ha nincs a gyerek a kocsiban, így senki ke se szrja a matricákat már, sajnos.

Egyébként aliról tudsz rendelni, de csodát ne várj tőle. Már nekem is a tököm ki van, hogy nem tudják tartani a követési távolságot, főleg a céges autókkal.

2020. jún. 22. 17:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Boxban volt, de az ilyen teljesen felesleges
2020. jún. 22. 17:17
 14/17 A kérdező kommentje:
Érdekes, idén szültem de a promoboxban nekem nem volt :( a Facebookos nem hülye ötlet, benne vagyok pár börze csoportban. köszi az ötleteket. hát én azért reménykedem hogy egy kisbabával nem akarnak majd annyira letolni :/
2020. jún. 22. 17:50
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
Senkit nem fog érdekelni a matrica, aki bönkó módon közlekedik. Ráadásul amíg a matricára figyel, ki tudja, mire nem.
2020. jún. 22. 17:50
 16/17 anonim ***** válasza:
83%
2020. jún. 22. 18:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Végül egy bababörzés csoportban kaptam valakitől :)
2020. jún. 26. 06:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!