Most, hogy vége a veszélyhelyzetnek, mertek majd babával boltba, plázába menni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 17. 07:49
1/16 anonim válasza:
Miért, eddig nem mentetek? Eddig is kellett boltba menni.
2/16 anonim válasza:
Én amúgy sem hurcoltam, ha nem volt muszáj, mert vírusok és baktériumok eddig is léteztek, a vásárlás meg szükséglet, nem szórakozás.
3/16 anonim válasza:
Már egy ideje járunk csak utálom a maszkot mert szemüveges vagyok.
Az meg hogy máskor is van baci..... Azért nem kell burokban nevelni a gyereket
4/16 anonim válasza:
Sokkal hatékonyabb és gyorsabb vagyok gyerek nélkül. Nyilván ha vmi olyat kéne venni ami próbát igényel akkor muszáj vinni, de ez azért elég ritka.
5/16 anonim válasza:
Mi már egy két hete járunk a 7 hónapos babámmal.
6/16 anonim válasza:
Szerintem az még nem buborékban nevelés , hogy nem korzózok vele a plázában.
7/16 anonim válasza:
Eddig sem gyerekprogramként tekintettem a vásárlásra, mint itt egyesek. Lehet lepontozni.
8/16 anonim válasza:
Ki mondta hogy korzózni kell meg gyerek program. Én se tekintem annak. Nemes egyszerűséggel egyben elintézem a napi sétával. Bemegyek, megveszem ami kell és kimegyek. Ennyi
9/16 anonim válasza:
Igen bevásárolni igen, mert én jobban tudom miből mi kell, a férjem meg gyorsabban pakol és tud cipekedni, igy egyutt megyunk mindannyian.
10/16 anonim válasza:
7: Senki sem írta, hogy a vásárlás program, vagy gyerekprogram, vagy plázázás. De ha menni kell és egyedül vagyok, akkor nyilván nem fogom otthon hagyni egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!