Olyan babahámot hol vehetnek aminek mindket vege taskahoz csatolhato? Tehat a gyermeknek is a taskajahoz es nekem is az en hatizsakomhoz
Figyelt kérdés
2019. szept. 4. 16:40
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez egyszerű "madzag" 2 karabínerrel
3/6 A kérdező kommentje:
Szia, ezt te mar megvetted ennek mindket vege csatos? Koszi!
2019. szept. 4. 16:51
4/6 anonim válasza:
4# undorító milyen rosszindulatú vagy... Megérdemelnéd, hogy a te gyereked is egyszer kifusson... De kívánom, hogy ha így lesz, ne legyen semmi baj, csak ijedj halálra és szállj magadba kicsit...
5/6 anonim válasza:
"Megérdemelnéd, hogy a te gyereked is egyszer kifusson..."
Jézusom milyen emberek vannak :(
6/6 anonim válasza:
5# Ne haragudj már, de te elolvaatad amit írtam? Azt írtam ne legyen semmi baj! Nem kívánon egy gyerek halálát... Csak örülnék, ha az ilyen okoskodók magukba szállnának. Nekem ne magyarázza be senki, hogy minden egyes pillanatban!! 100%ban oda tud figyelni, mert az hazudik... Képtelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!