Valakinek van tapasztalata a mobil légzésfigyelőkről (pelenkára csatolható)?
Köszönöm az eddigi válaszokat! Megmondom őszintén, még mindig kicsit vacilálok az érzékelőlapos és a pelenkára csatolható között. Az eslőnél Angel Car légzésfigyelőt használtunk, de sajnos volt valós riasztásunk, kórházba is kerültünk. Onnantól több, mint egy évig, figyeltük, ha ölbe aludt, ha babakocsiba, vagy bárhol máshol. Nem tudtam akkor menni zuhanyozni, ha a kiságyba aludt és csak ketten voltunk itthon, mert attól féltem, nem érek be időben a szobába, vagy meg se hallom a riasztást. Szégyellem, de egyszer olyan is volt, hogy szoptatás közben elaludtam a nagyágyon a kicsivel. Mostmár nagylány, másfél éves, és úgy néz ki, jön a kistesó. Attól is félek, hogy kikapcsolja a légzésfigyelőt majd a tesó alatt, vagy odacsukja az ajtóval a zsinórját.
Várom még a tapasztalatokat, van néhány hónapom dönteni. :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!