Jó a fürdető állvány pelenkázóval? Kinek van ilyen?
Nekünk olyan van, de nem használom, mert a kád borzalmas! Ki van benne alakítva a baba ilyen-olyan részeinek a hely, de nem kényelmes neki egyáltalán. Ráadásul a kád maga kicsi, tehát ha már igazán pancsol, nem fér el benne a gyerkőc. Ja, és akkor meg már felesleges az állvány, inkább a földre teszi az ember a kádat.
Szóval sztem nem jó. Így aztán vettünk helyette egy szép, hagyományos kádat a babónak, a kiságyra meg egy pelenkázó lapot. Praktikusabb is ez a megoldás, mivel a kiságy a mi szobánkban van még, éjszaka tudom egyből ott pelenkázni, nem kell rohangálnom az üvöltő gyerekkel.
Én nem vennék, ha újra kezdhetném a vásárlást!
Szia! Én is gondolkodtam ezen a megoldáson (helyhiány miatt),de végül arra jutottam, hogy vettünk egy normál pelenkázót, mert azon elfér minden (krémek, ruhák,apró cuccok)amire pelenkázáskor szükség lehet. Az állványt meg nem biztos,hogy sokáig tudjátok majd használni,mert a kádat hamar kinövi, meg csapkodja majd a vizet.(barátnőimnél kb.3-4hónapos korig tudták az állványos kádban fürdetni csak, azóta a fürdőkádban..)Az állvány egyébként biztos kényelmes, főleg az első hónapokban amikor tartani kell rendesen.-)) Hát nem tudom, ne hallgass rám, még nincs tapasztalatom, ezek csak az én gondolataim.
Boldog babavárást!!!!
30.hetes kismama
szerintem az ilyen kádak kicsik.
Mi olyan pelenkázót vettunk, ami rámegy a kiságyra, ls jó nagy kádat, tanulva barátnőmtől, akinek 3 hós kisfia nem fért el a kiskádban.
Ráadásul ha ilyen állványosat veszel és kinövi a kádat, akkor csak azért ekkora helyet foglaljon, mert a pelenkázórésze még jó?
Mi ilyet vettünk, szintén helyhiány miatt, a rendes kádasat.
Egyedül kicsit macerás a fürdetés, mi amúgy is mindig a párommal együtt fürdetünk, igy egyikünk megfogja, a másik meg felhajtja. Levetkőztetni pedig a nappaliban szoktuk, imádja. Szerintem, ha olyan nagy a helyhiány, meg lehet oldani, és az állványon nagyon sok minden elfér, a kád meg elég nagy.
6 hónapos fiú anyukája
Nekünk is fürdető, pelenkázó állvány van, külföldön élünk, nem tudom, hogy otthon van-e, Mamas&Papas márkájú.
Lehet, hogy van ezekből is rosszabb, gyengébb minőségű, vagy kevésbé praktikus, de nekünk ez a típus nagyon bejött. Egyáltalán nem mondanám kicsinek a kádat, sőt, én meg is lepődtem azon, hogy milyen nagy. A rajta lévő pelenkázó is elég széles, masszív, viszont nagyon könnyen egy kézzel felhajtható, majd magától becsúszik oldalra a helyére. Addig a babát a másik kezemmel a mellkasnál tartjuk. Egyedül is megy a fürdetés így, nincs vele gond. Alul két nagy pakolós rekesze van, amire szükségünk is van, a kerekek tök jól működnek, nem akadoznak a szőnyegen sem, de könnyen rögzíthetők. Nekünk a szobában a kiságy mellett van az állvány, mert a fürdőszobánk egyszemélyes, oda nagy pocakkal már én sem igazán fértem be, nemhogy egy babakád, vagy állvány...
Vettem egy vödröt, amit csak a fürdetéshez használunk, azzal viszünk bele vizet, majd abba is engedem le a kádból miután a babát elláttam és bekerült a kiságyába. Takarítani is könnyű. Ha egyedül fürdetünk, akkor az ágyra (a mi ágyunkra, az is ott van egy lépésre) terített törülközőre rakom a babát, megszárítom, felveszem, visszahajtom egy mozdulattal az öltöztető részt és rakom is rá a fiamat.
Én hatalmas találmánynak tartom, persze mindenkinek más igényei vannak, én nem cserélném el három külön kádért és öltöztetőért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!