Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol kaphatok olyan kombi...

Hol kaphatok olyan kombi kiságyat pelenkázóval, ahol a pelenkázó a kiságy bal oldalán van?

Figyelt kérdés
Létezik ilyen? Eddig csak olyat láttam, ahol a kiságy jobb oldalán van a pelenkázó. Köszönöm!
2009. júl. 15. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindegy hogy mejik oldalán van a pelenkázo?Akkor keres olyan kiságyat amire külőn lehet kapni merevitett pelenkázot,amit csak ugy rálehett tenni,akár arra az oldalra amelyikre te akarod.
2009. júl. 15. 15:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mindegy, mert a szoba elrendezése miatt a bal oldali sokkal praktikusabb, jobban hozzáférhető!
2009. júl. 15. 15:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Pl:

[link]

Szerintem általában mindkét módon össze lehet szerelni, vagy mindkét fajtát árulják.

Jó babavárást!

35 hetes kismama

2009. júl. 15. 15:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget!
2009. júl. 15. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én úgy tudtam, hogy ezeknél a kombiágyaknál az összeszereléskor te döntöd el, hogy melyik oldalon legyen, mi csak ilyennel találkoztunk, de hívj fel egy boltot, ahol lehet ilyen ágyakat kapni, ők majd megmondják ezt.
2009. júl. 15. 15:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos tényleg ritka a bal oldalas, mi is keresgéltünk egy ideig. Itt találtunk tavaly, kérdezzetek rá, hogy van-e:

www.bababolt.net

Csak vigyázzatok, mert nagyon magas. Én festettem a falra mesefigurákat előre és le kellett vágni az ágy aljából (volt ágyneműtartója is) vagy 10 centit, mert egyrészt takarta a rajzokat, másrészt nem volt kényelmes ilyen magasan.

2009. júl. 15. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!