Milyen márkájú és mi a neve annak a hordozónak, amihez van állvány is és lehet tolni, mint egy babakocsit? Hol tudok ilyet venni? Jók? Biztonságos? Könnyű tolni? Nagy helyet foglal a kocsiban az állvány?
Figyelt kérdés
2.babánkkal vagyok terhes,és mindenképp kell új hordozó,ez a megoldás tetszene.2010. jún. 21. 17:41
1/9 anonim válasza:
nania pico easy babakocsi, vagy csak "kerekes hordozó"
Én is ilyet keresek a kistesónak.
2/9 A kérdező kommentje:
nania??csak ilyen van?mert annak nem jók a töréstesztjei
2010. jún. 21. 17:47
3/9 anonim válasza:
első vok, kis helyet foglal, de azt nem tudom mennyire stabil, mennyire biztonságos.
4/9 anonim válasza:
én más márkában még nem láttam, a nania tényleg nem csúcskategória,
5/9 anonim válasza:
esetleg vegyél olyan babakocsit, amihez külön csatlakoztatható a hordi, később a sport rész. És akkor eleinte ugyanúgy csak a hordit pattintod rá.
6/9 A kérdező kommentje:
babakocsit nem veszünk,mert van egy tako kocsink,amit imádunk,meg van esernyő kocsink is,úgyhogy még egy babakocsira nincs szükségünk.akkor azt hiszem,inkább maradunk akkor a sima hordozónál.abból milyen márkár érdemes venni?mert az autóülésekkel tisztában vagyunk,de a hordozókkal nem
2010. jún. 21. 17:54
7/9 anonim válasza:
háát nagyon sok féle van, nekünk graco volt. Bababoltban a bébé confortot ajánlották nagyon. Neten azt olvastam, hogy a römerek a legjobbak.
8/9 anonim válasza:
A neonato-nak is van ilyenje. Nekem nagyon tetszett, az egyik anyuka ilyet vett itt a környéken, de más tapasztalatom nincs.
9/9 anonim válasza:
Hordozóból a Römer vagy besafe. Ez utóbbi dönthető vízszintesig. Lehet hozzá kapni vázat is, de nektek ez kilőve, mert az rendes kocsiváz és nem is olcsó:-( Én csak másnál láttam amit te keresel, de nekem nem tetszett, elég gagyinak tűnt, pici és szerintem nagyon borulékny lehet. De ezt csak külső személőként mondom, tapasztalatom nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!