Azt hogy lehet áthidalni, hogy apa még szeretne több gyereket, de anyának elég egy, nem szeretne többet?
Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 11:49
1/5 anonim válasza:
Nálunk is ez a téma. Én bekonnokoltam. Mivel az első gyereket is ő akarta és meglett, a második már az én döntésem lesz. Mivel eleinte én is akartam tesót a lányomnak. De én nem óhajtok elölről kezdeni semmit, se a terhessége, mert veszélyeztetett volt, sem a szülést mert pokol volt, sem a pici baba kort, mert folyton kimerültem idegileg, most sem a dac és én fejlődést, mert fizikailag is leterhel és szellemileg sem tölt fel. Összességében én az elsőt sem nagyon akartam, de imádom a lányomat. Inkább elkényesztettem őt sem mint hogy megosztott szeretettet kapjon. A másodikkal már nem is tudnák úgy foglalkozni mint az elsővel, mivel szerelmese vagyok a lányomnak. Ha meg fiú lenne akkor meg pláne. Kegyetlen de a valóságban én nem szeretem a gyerekeket. Más gyerekére még mai napig is közönyösen reagálok. Valahogy nem vagyok gyerekbarát.
2/5 anonim válasza:
Hát ezt a párodnak is látnia kéne rajtad,én a helyében az elsőt sem erőltettem volna.Ha ezt így elmondod neki,kizárt,h akarna tőled még gyereket.Trükközni teljesen felesleges.
3/5 anonim válasza:
A párom már réóta akart volna másodikat(mondjuk nem 1-2 éven belül, hanem az első után 4-5 évvel, én csak 8 év múlva éreztem rá késznek maga.
De végül lett második:-)))
Most van egy 10 éves fiunk és egy majdnem másfél éves lányunk.
4/5 anonim válasza:
Nálunk pont fordított a szitu...
Van 2 kisfiunk. Én még egy gyereket szeretnék, férjemuram nem:(
5/5 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, én egy gyermekre vagyok kalibrálva és szerintem az életmódunk miatt is -a férjem teljesen kiszámíthatatlanul és sokat dolgozik- kettőt már nem tudnánk megfelelően nevelni.
2010. aug. 2. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!