Hogy veszi fel a gyerek egy azonos nemű kapcsolatba a vezetéknevet?
Figyelt kérdés
ha van 2 lány(fiu) hogy dől el az hogy kinek a nevet veszi fel majd a gyermek2020. jún. 2. 22:59
31/38 anonim válasza:
"Már feltérképezték a teljes emberi dns-t és nem találtak olyan gént, ami felelőssé tehető lenne a homoszexualitásért."
egyelőre még a homofób tahók génjét sem találták meg, aztán mégis vannak.
32/38 A kérdező kommentje:
Hát ez hatalmas baromság!
Sajnálom hogy én a fiuk irant semmit se erzek:)
Igen volt mar baratom de nem ereztem hogy nekem fiuval kene lennem soha nem vonzodtam a fiuk fele ugy mint egy Hetero lany nem veletlenul alakult ki az LGBTQ+
Aki nem hiszi igy jart altalaba mi mar kissebb korunk ota eszre vesszuk h valami nem okes.. Ezert mondjak hogy ebbe is szuleti kell!!!
2020. jún. 10. 23:04
33/38 anonim válasza:
Már biztos, hogy ez egy KAMUkérdés.
34/38 anonim válasza:
#33 mi kamu ebben a kerdesben?
35/38 A kérdező kommentje:
Hat ezt en is szeretnem tudni mi kamu ebbe?
2020. jún. 12. 10:38
36/38 anonim válasza:
Semmi, itt divat mindenhez odakommentelni, hogy kamu.
37/38 anonim válasza:
36
Mert úgy néz ki, divat kamukérdéseket írogatni.
38/38 A kérdező kommentje:
Miert lenne kamu..
2020. jún. 13. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!