Ha tudomásodra jutna gyerekbántalmazás, akkor tennél bejelentést a gyámügynél névtelenül?
Figyelt kérdés
Lehet szó szomszédról, rokonról. A lényeg, hogy láttad is, hallottad is a gyerekeket menekülni/sírni többször is. Ha nem, miért nem?2020. jún. 1. 10:09
11/31 anonim válasza:
Tehát konkrét bántalmazást láttál, akkor mi a kérdés!? Nyilván jelenteni kell.
12/31 anonim válasza:
" Rengeteg gyerek sír minden ok nélkül, akit tényleg bántalmaznak, az meg soha." Ez sem igaz így.
13/31 A kérdező kommentje:
Igen, csak az a kérdés meg azért vetettem fel ezt a kutyamérgezős témát, ha pl az udvaron történik az eset, akkor nagyjából lája melyik szomszéd van kint az udvarán, aki láthatta az egészet. Itt tippelhet rá, hogy ki hívta ki a gyámügyet. Amúgy azért nem jelentettem még, mert az anyukának olyan a munkája, amiből lehet kiderülne a neve a bejelentőnek, vannak kapcsolatai. Van rá bármi esély, hogy kiderítse? Nem gyámügyön dolgozik, hanem oktatásban.
2020. jún. 1. 10:53
14/31 anonim válasza:
És ha az oktatásban dolgozik, mi köze a gyámügy dolgaihoz?
15/31 A kérdező kommentje:
Lehet én vagyok akkor a paranoiás, de egy oktatásban dolgozó nem lehet, hogy van olyan kapcsolatban a gyámüggyel, hogy kiderítse a bejelentő nevét?
2020. jún. 1. 10:58
16/31 anonim válasza:
#13-as Mi történt, amit láttál?
17/31 anonim válasza:
Én már tettem is bejelentést. Semmi hatása, azóta is rendszeresen verik a két gyereket és van, hogy egész nap egyedül van 6 és 8 éves.
18/31 anonim válasza:
Igen kérdező, ez így szokott lenni:
Gyámügy: névtelen bejelentést kaptunk gyermekbántalmazásról
Szülő: ki jelentette be?
Gyámügy: névtelen bejelentés, a nevét nem adhatjuk ki erkölcsi, titoktartási és hivatali kötelezettségből sem.
Szülő: de én tanár vagyok
Gyámügy: ja, bocsánat, ezt nem tudtam. Jóska volt a szomszédból.
19/31 anonim válasza:
Nem bírom ha gyereket bántanak! Hogy lehet azt rendszeresen elhallgatni? Azt a gyökeret, aki veri a gyereket simán feljelenteném! Ha kell többször is! Ha előttem történne ilyen, tuti nem hagynám szó nélkül! Egy súly csoportban verekedjen!
20/31 anonim válasza:
Senki sem fog igazoltatni. Beírod névként, hogy Jószándékú Gizella és senki nem fogja tudni ki lehetett.
"10. Névtelenül is benyújtható a panasz vagy a közérdekű bejelentés?
Igen. Tudni kell azonban, hogy a névtelenül benyújtott panasz vagy közérdekű bejelentés vizsgálata indokolás nélkül mellőzhető, továbbá és értelemszerűen a benyújtója nem kap értesítést a panasz vagy közérdekű bejelentés elbírálásának eredményéről."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!