Mit lehet ez esetben tenni?
17 és fél éves vagyok ( három hónap múlva 18)
Az anyámmal folyamatosan veszekszünk, mindenféle kis hülyeségen, de van hogy nagyobb dolgokon is. Kiskorom óta ver, és bár mostanság abbahagyta, a szavaival még mindig bánt ( engem és három testvéremet).
Az egész odáig fajult hogy elvette mindenemet amit ő vett nekem és közölte hogy 18 évesen kiköltöztet. Pénzem nincs hiszen diák vagyok.Az eset este történt (19:21)
Kinek lehet szólni? vagy ki tud segíteni?
Keress munkát magadnak, és estin fejezd be a tanulmányaidat. A keresetedből meg szobát tudsz bérelni.
Mire a gyámügy bármit lépne, te már nagykorú leszel. Segítségre meg senkitől ne számíts. Ha van a családotoknál olyan távoli rokon,akit kedvelsz, vagy megbízol benne, akkor beszélj vele, hogy addig míg nem tudsz találni szobát, mert nincs meg a kellő fedezeted, addig lakhass nála. vagy addíg mig el nem végzed a gimit.
"Ha van a családotoknál olyan távoli rokon,akit kedvelsz, vagy megbízol benne, akkor beszélj vele"
Nem az a lényeg, hogy "távoli rokon" legyen, hanem hogy távol lakjon. Szerintem is ezt kéne.
Meg még az ofődtől is kérhetsz segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!