Mit lehet ebben az esetben tenni?
Van egy 21 éves báttyám.(,illetve 1 hónap múlva tölti pontosan,de ez most részlet kérdés) egész nap a gép előtt ül,néha rávehető munkára.Ha nem tetszik neki valami,akkor megveri a 41-hez közeledő anyámat.Persze én ezt nem bírom nézni,és inkább hagyom,hogy engem verjen...de ezt már én alig bírom idegekkel,pedig teljesen nyugodtnak tudom magam mondani.
Ma is egész nap agresszív és neki áll feljebb...mit lehet tenni? Szerintem ez elég komoly probléma.
Menj el konditerembe és szedj fel egy kigyúrt csávót!
Utána megkéred, hogy szedje össze az embereit, olyan 7-8 kigyúrt kopasz fekete nadrág fekete pólókban, és a báttyádat meg az összes cuccát kidobáljátok a ház elé.
Utána 2 ember ottmarad és őrzi a házat, hátha visszajönne.
Ma anyák napja van. Ma csak olyan kérdések vannak ahol az anya szinte agyonveri a gyerekét vagy a gyerek veri az anyját. Kicsit kezd unalmas lenni a sok ugyanerről szóló kérdések..
Holnap mondjuk keresztszülők napja lesz. Kíváncsi vagyok mennyi keresztszülő lesz akik verik a keresztgyereküket..:)
“Ma csak olyan kérdések vannak ahol az anya szinte agyonveri a gyerekét”
Ma? Hónapok óta. Már el sem kell olvasni a kérdéseket, csak vaktában bemásolni, hogy “te szegény, iskolapszichológus, gyámügy, kitartást”. És kezd nagyon hasonlítani egymásra mindegyik, a kérdezők egymástól insprirálódnak a “vad anya” vetélkedőben.
“A gyámügy nem fog nagykorú ember elvinni a családjától.”
Jaj, de hát a kérdező még picike babuka, édes kicsi csöppség, ő még ilyeneket nem tudhat, te. Azt sem tudja, mi az a Gyámügy, itt olvasott róla először. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!