Aki terhességi toxémiás volt, annak ajánlották az ágynyugalmat, javít ez valamit az állapoton? Fehérje értéketek mennyi volt? Tapasztalatok, tanácsok érdekelnének
Elsőnél toxémiás voltam. Az utolsó 3 hetet már kórházban töltöttem, szoros megfigyelés alatt. Nekem csak egy csík volt a szemem helyén úgy ödémásodtam.
Akkor indítottak mikor megjelent a fehérje a vizeletemben. (37+4) első lányom toxémia miatt sorvadt babaként született. 1 hetet volt a PIC osztályon 4 napig oxigéninkubátorban.
Nem is értem van fehérje a vizeletedben már, hogy a csudában nem indítanak vagy császároznak?
Második terhességemnél szimpla magasvérnyomásom volt.
Most várom a 3.babát 7.hetet taposom. Holnap megyek 24 órás vérnyomásmérőért.
Első gyerekkel a 36. héttől kórházban voltam toxémia miatt. Nem volt vészesen magas a vérnyomásom, de többször volt fehérje a vizeletben, de 40+4 héten császároztak. A lányom makk egészségesen 10/9-es Apgarral született. Mivel nem lehetett semmit csinálni, így volt ágynyugalom bőven. Ártani biztos, hogy nem árt.
A második terhességnél a 12. héttől a 36. hétig napi 75mg aszpirint szedtem (AcizalEP75) és nem lett magas a vérnyomásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!