Mit Csináljak? 2 éves a kisfiam és a kukiján a bőr
teljesen le van tapadva. Egyáltalán nem tudom lehúzni
neki. Látta az orvos azt mondta hogy még ráérek elvinni
az orvoshoz. Nem tudom mi legyen.
amikor nappalra szobatiszta lesz vidd el vagy gyereksebészhez vagy gyerek urológushoz...
2010. júl. 28. 20:20
nekünk azt mondta a doki, ha majd szobatiszta lesz teljesen, ráérünk foglalkozni vele
igaz az enyém még csak 7 hónapos, de neki is teljesen le van tapadva!
2010. júl. 28. 20:25
3/11 A kérdező kommentje:
Nappalra már szobatiszta.De félek hogy rossz hatással lesz ez rá
Nekem is azt mondta a doki, hogy 3 éves korig várni kell, addig rendbe jöhet. Mondta az óvatos húzás fürdéskor + körömvirág kenőcs kombinációt is, de nekünk ez nem ér semmit sajnos. Én is aggódom, hogy nem nő rendesen a kukaca e miatt. Viszont a bőr felrántása állítólag olyan brutális dolog, hogy ma már nem nagyon csinálják. Hát nem tudom mivel tesz jót az ember, én egyelőre hallgatok az orvosra jobb híján és csendben aggódok :(
2010. júl. 28. 20:36
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Azt hiszem én is várok akkor még vele.Fürdéskor óvatosan húzogatom,de nem nagyon akarja engedni.
Válts orvost, ha nem hiszel neki.
Amúgy oszlik a vélemény, de sokak 3 éves korig nem bántják.
2010. júl. 30. 17:33
Nálunk is ez a helyzet. Annyira aggódom én is,hogy mi lesz, ha orvoshoz kell menni és ott erőszakkal lehúzzák...a frász tör ki ettől. Mi is próbáltuk egy ideig fürdésnél huzogatni,de nem túl sok eredménye lett. Az én kisfiam még nem szobatiszta, elmúlt már 2 éves (2 hónapja). Kérdezz meg egy másik orvost! A mi orvosunk is azt mondta,hogy még várjunk.
2010. júl. 30. 21:05
Hát nem lennék a helyetekben!
én kisfiam 21hós,és mindíg fogdossa magának fürdésnél,tisztába tételnél.
Apa valamelyik naptett egy kísárletet,és simán végig fel lehet neki húzni.
Szerencsére kisfiam saját magának tett jót a sok huzogatással:-))
2010. júl. 31. 04:30
4:30as vagyok-
Tesóm viszont megszenvedett kisfiával.Nem huzogatta neki mire a doki rásegített,úgy felhúzta a gyereknek hogy berepedt,és utáanagyon fájt neki,ráadásul otthon továbbra is huzogatni kellett nehogy visszatapadjon.
Tesóm nem bírta így férje csinálta úgy ordított fürdésnél a gyerek.
"hét és minden rendben lett.
én ezért azt javasolnám hogy bőszen huzogassátok csak nekik,mert még mindíg kíméletesebb így mintha a doki itézi el egy mozdulattal.
2010. júl. 31. 04:36
Letörném a doki kezét, ha felhúzná és berepedne!!! De komolyan, nem tenné zsebre amit tőlem kapna. Sebészetre kell vinni, ahol bekenik neki előtte érzéstelenítővel és ott derül ki mennyire kell "bántani" a kukacát. Még mi sem vagyunk túl rajta, de beszéltem a sebészettel. Van akinek csak egy eszközzel felpiszkálják, van akinek vágni kell.
2010. júl. 31. 08:41
Kapcsolódó kérdések: