Minden munkahelyen van a baba születésekor "juttatás"?
Figyelt kérdés
Az előző munkahelyem házasság esetén és baba születésekor is biztosított egy fix összeget (kb egy havi fizetést) a cég. A jelenlegi munkehelyemen viszont még nem hallottam róla, nem nagyon reklámozzák az ilyesmit. Szerintetek lehet valakinél érdeklődni vagy, ha lenne ilyen akkor arról tudnék?2020. máj. 3. 16:00
11/15 anonim válasza:
Nálunk ajándék van kB 20-25 ezer Ft értékben, illetve elmentünk (5-en területi vezetők) kajálni az utolsó napomon étterembe, ezt is a cég fizette.
Férjem egy 20 ezres DM utalványt kapott.
Szóval én sokra nem szamitanék,max a végén kiderül és ha kapsz, annak örülsz.
12/15 anonim válasza:
Ez abszolút a cégtől függ, de egyáltalán nem ez a jellemző, hogy ilyen jelentős összeggel támogassanak. Nálunk virágot küld a cég (aranyos, de nem egyhavi fizetés :D ), és kapok egy 20ezer forintos DM utalványt. Az esküvőre is hallottam egyik kollégámtól, hogy előző cégénél kapott 50.000 forintot a házasság után, nálunk meg +3 szabadnap járt arra az évre. Szerintem mindenütt más és más érték amit a cég rááldoz az alkalmazottaira ilyenkor, kb mint a cafeteria (ugye ez is valahol az, de érted, valahol SZÉP kártya jár, máshol meg fizetik az ebéded).
13/15 anonim válasza:
Az én nunkahelyemen nincs ilyen, állami költségvetési inzézmény.
A férjem munkahelyéről kaptunk egy dm vásárlási utalványt, ill. a szakszervezettől egy kisebb csomagot. Külföldi tulajdonú multi.
14/15 anonim válasza:
Férjem munkahelyén van, 8 hete szültem, úgy emlékszem 40ezer ft-ot kapott.
15/15 anonim válasza:
Nekünk pont ma jött meg a ferjem munkahelyéről a csomag. Pelus, body, popsi törlő, torolkozo, babajáték, ilyesmik vannak benne 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!