Lili980909 kérdése:
Ha csak én vagyok papiron keresőképes, vagyis a táppénzt kapom most, terhes vagyok, apuka naoi bejelentéssel dolgozik, tehát papiron nincs fix bére, járhat valami plusz juttatás ha megszületik a baba?
Figyelt kérdés
2019. okt. 15. 17:46
1/9 anonim válasza:
Nem.
Ha ennyire nincs pénz, se munka, mi a jó égnek a gyerek?
2/9 anonim válasza:
Komolyan nem hiszem el, hogy nem elég adócsalás már így is? Még azért tartanátok a markotokat több pénzért miközben a közösbe nem tesztek be annyit amennyit kellene?
3/9 anonim válasza:
Keresőképes táppénzes. Szép.
Amúgy nem
4/9 anonim válasza:
Ha keresőképes vagy, akkor miért vagy táppénzen? A terhesség nem betegség.
5/9 anonim válasza:
Milyen plusz juttatást akarsz, mennyit adóztál te életedben? Örülök, hogy megint eltarhatok az adómból pár ingyenélőt, miközben én nem merem bevállalni a gyereket...
6/9 anonim válasza:
21 évesen lehet inkább dolgozni kéne, nem a markodat tartani.
7/9 anonim válasza:
5# mennyit adózott szerinted életében, ha 98-as születésű?
Gratulálok, a gyereknek biztos szép élete lesz ilyen szülői háttérrel.
8/9 IronMan92 válasza:
Haszontalan része vagy a társadalomnak... A lepattanót keresed, ahelyett, hogy elmennél dolgozni 3-4 évet, majd utána talán kapnál rendes járulékot (gyes, gyed, csak, csok) az államtól. Munka helyett jobb a gyerek, az is egy "szép" munka, csak a munkaerő piacon szart sem ér! 🤔🧐
9/9 anonim válasza:
Ezért kell a semmibe szülni! :D
Szèp, gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!