Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hány kg-ot szeretnéte...

Anyukák! Hány kg-ot szeretnétek fogyni?

Figyelt kérdés
Rajtam a szülés és szoptatás után közel 20 kg maradt(megettem mindent hogy legyen tejem)
2010. júl. 28. 17:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Az én módszerem: Reggel 2 szelet teljes kiőrlésű kenyér valamivel + zöldséggel. Fiammal eszek tízóraira gyümölcsöt. Ebéd ami éppen van, de kisebb adag, mint eddig. 4-5 óra körül eszem meg a vacsorát, ez 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér általában parizerrel és sok zöldség. Amikor este a fiam vacsorázik, és nem tudok ellenállni, akkor általában elrágok egy paprikát vagy uborkát majszolok. Csak vizet iszok. A cukros dolgokat próbálom kerülni, a szilvás gombócot is cukor nélkül ettem. 2 hónap alatt 10 kilót fogytam, nagyon gyorsan beindult a fogyás. Igaz, volt miből, és az is igaz, hogy előtte nagyon sokat ettem és nem figyeltem arra, hogy mikor mit. Mindig fehér kenyeret ettem, legalább 2 egész szelettel, vacsora általában szalonna volt, és este még a tv vagy a net mellett elcsámcsogtam 1 zacskó chipset is. Amint ezeket elhagytam, rohamosan elkezdtem fogyni.
2010. júl. 30. 21:53
 22/23 anonim ***** válasza:

Kedves Utolso!

Koszi az otletet.Sajnos nem tudok koplalni mert verszegeny,vashianyos vagyok es alacsony a vernyomasom es nagyon konnyen elajulok ezek miatt.

De amit te leirtal az jol hangzik.Ki fogom probalni.Bar azt hallottam fogyokuraba 6-oraig lehet enni.

En amugy nem eszek sokat csak rendszertelenul es sajnos imadom a csokit.

Most el akarok kezdeni futni is.8 kg-nak nagyon orulnek akkor ujbol 59 kg lennek ami a verseny sulyom.

Megegyszer koszi:)

1 eves kisfiu anyukaja

2010. júl. 31. 16:35
 23/23 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Én írtam, hogy elkezdtem a Norbi-féle étkezést. Most már látszik az eredmény, ketten is mondták, hogy mennyit fogytam. Pedig nem tornázom, csak a diéta. Mérlegem nincs, de az egyik kedvenc nadrágom, amit alig bírtam felráncigálni, már jóval könnyebben jön fel. Nem tudtam, hogy milyen eredményre számíthatok, mert amúgy se eszek panírozott, zsírban-olajban sült dolgokat, sok édességet se, meg cukrosat se nagyon. Úgyhogy próbáld ki azt, elég sok mindent lehet enni (csokit sajnos nem), és este 6 után is ehetsz. És az 1-es kódból korlátlanul ehetsz, én legalábbis ezt teszem, és nem éhezem.
2010. aug. 5. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!