Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki, hogy ossza be az idejét a...

Ki, hogy ossza be az idejét a kisbabája mellett?

Figyelt kérdés
Én most első sorban olyan nőket kérdeznék erről, akik nem rég szülték meg az első gyermeküket. Én még várandós vagyok, de teljesen elijesztenek, az életkedvemet elveszik, azok akiknek már van 1-2 gyerekük azzal, hogy azt mondják “semmire nem lesz időd”, “örülsz, ha WC-re eltudsz menni”, “magadra semmi időd nem lesz, “párodra semmi időd nem lesz” stb. hozzászólásokkal. Na most én erre nagyon kíváncsi vagyok... én úgy vagyok vele, hogy arra van időm amire akarom. Nyílván sok minden fog függni attól, hogy milyen lesz a gyerekem, de ennyire befeszülni nem szeretnék, hogy semmi más dolgom ne legyen a gyerekemen kívűl.
2020. ápr. 27. 18:10
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Legalább nem fogok unatkozni egyik nap se. :D
2020. ápr. 30. 12:54
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Hordozom de csak mértékkel. Az se kifizetődő ha mindig kendőben altatja az ember. Illetve ez is gyerekfüggő, de hordozni egy 10-15 kilós gyereket 2-3 évesen még mindig, az is bazi fárasztó. Meg ha nem megy el tőled 2 méternél messzebb...
2020. ápr. 30. 20:44
 23/26 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz, viszont láttam az interneten az emag-on 8 részes babakerítést, amit felkell állítani a házban vagy az udvaron is lehet és ott igazából biztonságban van, addig míg gyorsan elvégzed amit kell. Szerintem ez se rossz dolog, de majd még meglátom, hogy mi merre hány méter, mert még az messze van, mikor ő már járni kezd még csak augusztus vége fele érkezik, ha minden igaz az én kisfiam. :) :D
2020. ápr. 30. 20:54
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ó ha téged akar akkor lehet biztonságban a kerítés mögött, akkor is sírni fog. Nem azt mondom, hogy hülyeség, mert nem rossz az ha tudod pontosan hol van mikor már kúszik mászik, de ha kellesz akkor kellesz. Nálunk a 8 hósnak ha olyanja van már jön utánam akár a wcre is. Ha nem lát akkor sír mintha muszáj lenne.
2020. ápr. 30. 21:05
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Arra egy utazoagy, vagy egy jaroka is boven eleg, hogy belerakd, ameddig elvegzed a dolgod. Volt karamunk, az sem volt eleg :D A masodiknal mar nem vettunk, tul rovid ideig hasznalhato.
2020. ápr. 30. 21:21
 26/26 A kérdező kommentje:
Nem lesz egyszerű az biztos, de várom már nagyon úgy mindennel együtt akár hogy is lesz, mert igen így elképzelni/tervezni könnyű, aztán majd a végén meg lesünk, hogy mi van. :D
2020. ápr. 30. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!