Tudtok otthon tornázni gyerek/ek mellett?
Figyelt kérdés
Eddig heti 2 alkalommal el tudtam menni edzésre. Most ugye még nincsen ilyen edzés, szeretnék itthon tornázni végre, de az 1 évesem már csak egyszer alszik ebéd után, a 4 évesem pedig már nem. Ma próbáltam egy fél órát, de nem nagyon hagytak. Hozzászoknak? Tudtok mellettük tornázni? Amikor edzésre jártam az apukájuk vigyázott rájuk, de így hogy itthon vagyok azért sírnak a gyerekek, hogy ne zárkózzak be meg mit csinálok..2020. ápr. 26. 20:08
11/12 anonim válasza:
Nem tudok. 3 éves lesz júniusban a fiam. A férjemmel felváltva dolgozunk. Ha dolgozom a hajnali kelés és 12 óra munka után már nem bírok. Ha az apa dolgozik a gyerek nem hagy. Nem egy leül molyol típus. A déli alvásnál meg vagy végzem a dolgom, vagy pihenek vele.
12/12 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálom, hátha egy idő után nem lesz érdekes amit csinálok... Sétálni naponta megyünk, mert 2 nagy kutyánk is van, a közeli tóhoz, összesen kb 8-9 km naponta, nekünk ez nem kihívás. A baj, hogy nagyon lendületesen tornázom és akkor kapcsolok ki, ezért nem akartam hogy ott legyenek, mert féltem hogy megütöm véletlenül, vagy a kettlebell elé szaladnak meg hasonló.
2020. ápr. 27. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!