Ez lehetséges? Transznemű nőknél?
Valami ilyesmik történnek már igen, de lehet nem pont ez a felállás, az ilyeneknél én már azt se tudom köverni ki a ffi és a nő...🤦
Mármint h ki minek mondja magát, mert az xy és az xx kromoszóma azért nem egykönnyen módosítgatható..
Nem!
Játszunk el azzal a lehetetlen gondolattal, hogy lehet sikeres méhtranszplantáció, ami egyébként teljesen lehetetlen....
Tudod te hogy egy terhesség milyen baromi összetett folyamat? Nem csak a létrejötte, hanem a fenntartása, kihordása is! Elképesztő mennyiségű dolog zajlik a háttérben, nem csak annyi hogy egy élet nő odabent és a nőnek csak a méhére van szükség, nő a hasa és csá. Millió élettani folyamat zajlik a háttérben amihez bizony nőnek kell lenni. És mint tudjuk még nőként is sokszor hiba csúszik a gépezetbe..
Méh nélkül született fiatal nőknek igen is végeztek sikeres méhátültetést. Közülük pedig páran már szültek is.
Transzneműnek nem hiszem, hogy sikeres lenne egy terhességet kihordania még transzplantált méhvel sem.
#6 ezt el tudom képzelni én is. De mivel fizikális értelemben a kérdés férfiakra vonatkozik ezért írtam hogy lehetetlen.
5 voltam
Kedves 5!
Lehet 20 év múlva semmi akadálya nem lesz 🤔 Ki tudja, a jövőben milyen frankenstein módszereket találnak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!