Hogy lehet túltenni magad rajta, hogy valószínűleg abortuszod lesz? Lehetséges ez egyáltalán?
Van már egy másfél éves gyerekünk talán ez teszi még nehezebbé. Ez a 2.hónapja, hogy nem jön meg. Múlt hónapban az idegességre fogtam de most sem jött meg. Mielőtt elítélnétek, védekeztünk óvszerrel egyetlen egy alkalom volt amikor bennem maradt de nőgyógyászom azt mondta erre felesleges lenne az eseményutáni. Mégis megvan minden tünetem ami az elsővel volt. Szombat óta egy falat nem ment le a torkomon ami igen az a joghurt de semmi más. Kéz zsibbadás is megvan, sűrűn járok pisilni. Tesztet csináltam negatív, ugyanúgy mint az elsővel. Megyek majd orvoshoz hogy biztosra mondja amint sikerül elérnem.
A baj az, hogy nem tudok vállalni mégegyet. A házasságom romokban, anyagilag nem tudnék mégegyet eltartani. A nagyobb gond viszont, hogy kb kéz nagyságú köldöksérvem van, a műtét el lett halasztva a járvány miatt. Magában is nehéz nem még terhességgel és nem is hiszem hogy vállalhatnám. :(
Nem tudom miért ez a lényeg benne de azért feküdtem le akkor vele mert még nem volt semmi nagy gond. 2 hete derült ki hogy megcsalt folyamatosan. Remélem boldogok vagytok mostmar.
Aki normális választ adott annak köszönöm. Nem, nem biztos még és remélem nem is. És nem, nem az a bajom hogy az ő gyereke. Válás szélén állunk és egyedül nem tudnám eltartani a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!