A férjednek/párodnak van most munkája? Neked is? Nem változott a havi bevételetek?
Férjem építési vállalkozó, így neki nincs home office, minden nap jár dolgozni. Én pedig egyébként is itthon vagyok a gyerekekkel. Bevételünk ugyanannyi mint eddig.
De kevesebb pénz megy el, "felesleges" dolgokat nem vásárolunk, kevesebbszer is járunk boltba. Tankolásra se megy el annyi pénz, a családi autónkba már hetek óta nem is volt tankolva.
Nekem is,a férjemnek is van még munkánk.
A férjem ugyanott,de már napi bejelentéssel dolgozik,mert ugye ovi sincs,a gyereket meg valahogy meg kell oldani.
Bevételünk is csökkent jócskán ennek megfelelően.Kb.60-65%,az előzőkhöz képest,mert azonos napon nem tudunk dolgozni.
Én az idén más irányba szerettem volna munkahelyet váltani.
A családban viszont van ettől rosszabb is: van,akiket elküldtek.Sajnos a legtöbbet...(vendéglátás,varró,takarító,cukrász szakmákból)
Ott marad a 3 hónap munkanélküli,csak mezőgazdasági munkát találtak max 1-1 hétre.Fogalmuk nincs,mi lesz,ha lejár a 3 hónap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!