Legyen testvér vagy ne?
Igen, testvér. Én másik gyerek kérdésben inkább a nem felé hajlok. De nem tartom elképzelhetetlennek. Hamar összejött a baba, a terhességem könnyű volt, se egy rosszullét se hányinger, semmi. Programcsászárom volt, azzal sem volt semmi problémám, szülés után 1 héttel már kertipartyra mentünk (ezt csakis azért írom, hogy TÉNYLEG nem volt semmi gondom). Anyagilag is bőven beleférne. A lányomat is szeretem nagyon, most 3,5 éves. Nyilván nem most a vírus közepén állnék neki próbálkozni.
Viszont. Nekem az itthonülés, a semmittevés volt a legrosszabb... nem volt még 2, mikor rugalmas munkaidőben de visszamentem dolgozni. Hamar beszokott a bölcsibe, oviba is utána. Tényleg mesekönyvbeillő vot az egész. De segítségem nincsen, a férjem nagyon kiszámíthatatlanul dolgozik, ha van munka, sokat, ha nincs, keveset. Rokon, barát nincs, mert úgy költöztünk ide nemrég, így segítség 0.
A férjemnek is van testvére és nekem is, kicsiként is meg később felnőttként is jó, ha van kire számítani, ha esetleg majd mi nem leszünk, akkor se legyen egyedül a világban. És ez a legfontosabb ok, ami miatt azt mondanám, végigcsinálom mégegyszer. Hogy ott legyenek egymásnak.
(amúgy ha nem nekem kéne itthon maradni, hanem a férjemnek, a többi részét gondolkodás nélkül bevállalnám :D )

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!